ΠΑΟΚ Β - Καβάλα 1-1: Μοιρασιά απο το πρώτο ημίχρονο

ΠΑΟΚ Β και Καβάλα πέτυχαν από ένα γκολ στο δρόμο για το 1-1 και παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία

ΠΑΟΚ Β και Καβάλα πέτυχαν από ένα γκολ στο δρόμο για το 1-1 και παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία

ΠΑΟΚ Β και Καβάλα έπαιξαν… ένα ημίχρονο, με τον «Δικέφαλος του Βορρά» να προηγείται και να μην απειλείται μέχρι τη στιγμή της ισοφάρισης από τους «Αργοναύτες» με απευθείας εκτέλεση φάουλ.  Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυναμικά στο παιχνίδι, έλεγξε τη μεσαία γραμμή χωρίς όμως να απειλεί την εστία της Καβάλας. Στο 21’ ο Γκορντεζιάνι με περίσσια επιμονή κινήθηκε από τα δεξιά, κλείστηκε, βρέθηκε στο έδαφος δυο φορές, σηκώθηκε και μπήκε στη μεγάλη περιοχή, και έκανε τη συρτή σέντρα, με τον Τζίμα να υποδέχεται τη μπάλα και με πλασέ, λίγο πριν φτάσει στη μικρή περιοχή, να πλασάρει κάνοντας το 1-0. Η Καβάλα έδειχνε να είναι μακριά από την εστία του Μπουργάνη, αλλά βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 38’ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Οκάν, στην ουσιαστικά πρώτη τελική προσπάθειά της στην εστία του ΠΑΟΚ. Οι φιλοξενούμενοι αναθάρρησαν και στο 41’ είχαν δοκάρι με τον Καϊούμπι. Στο δεύτερο ημίχρονο καταγραφηκε μόλις μια τελική προσπάθεια, δείγμα της εικόνας της αναμέτρησης, με τις δυο ομάδες να θέλουν αλλά να μη μπορούν να παρουσιάσουν κάτι καλύτερο. 

ΠΑΟΚ Β: Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Τσοπούρογλου, Κουλιεράκης, Μανωλιούδης, Γιαξής, Σαλαμούρας (81′ Μελετίδης), Χατζηστραβός (52′ Γρόσδης), Τάχατος (73′ Φασίδης), Τζίμας (82’Σπυρίδης), Γκορντεζιάνι.

ΚΑΒΑΛΑ:Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Πανουργιάς, Στίκας, Σπάσιτς, Καραγιάννης, Μουσίγια (57′ Χοσεϊνπούρ), Ρέτσος, Οκάν (78′ Αμούρ), Καϊούμπι , Σταμένκοβιτς.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News