ΠΑΟΚ: Η πονεμένη αριστερή πλευρά του Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει Ολυμπιακού

Το ιατρικό δελτίο για τον τραυματισμό του Λέο Ζαμπά στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό φέρνει νέο πονοκέφαλο στον Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον δεύτερο ημιτελικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό λιγοστεύουν, με τα μαντάτα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Λέο Ζαμπά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής να επιβεβαιώνουν τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ. Ο Βραζιλιάνος υπέστη κάκωση δευτέρου βαθμού στον ώμο και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.  

Έχασε Ζαμπά, δύσκολα για Βιεϊρίνια 

Την ίδια στιγμή, εκτός δράσης παραμένει ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ενώ οι πιθανότητες επιστροφής του Αντρέ Βιεϊρίνια στη ρεβάνς της Τετάρτης στο «Καραϊσκάκης» είναι μειωμένες. Μπορεί ο Βραζιλιάνος να μην έθελξε με την παρουσία του μέχρι τη στιγμή που τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε, όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν αποτελεί απώλεια και μάλιστα σε μια θέση στην οποία υπάρχει σχεδιαστικό έλλειμα από την αρχή της σεζόν. Η απουσία του Ζαμπά φέρνει νέα σχέδια επί χάρτου για τον Λουτσέσκου, που είτε θα πάει σε αλλαγή προσώπου με την παρουσία του Μιτρίτσα, είτε θα τοποθετήσει εκεί τον Μπίσεσβαρ και θα περάσει στην 11άδα έναν μέσο.  

Όλα του έχουν συμβεί στην αριστερή πλευρά 

Τη δεδομένη στιγμή στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ βρίσκονται: Ο βασικός αριστερός κεντρικός αμυντικός (Γιάννης Μιχαηλίδης), ο βασικός αριστερός ακραίος αμυντικός (Αντρέ Βιεϊρίνια), ο βασικός αριστερός μεσοεπιθιετικός (Ομάρ Ελ Καντουρί) και ο μοναδικός καθαρόαιμος εξτρέμ που έπαιζε από τα αριστερά (Λέο Ζαμπά). Την ιστορία τη γράφουν πάντα οι παρόντες και ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να βρει τις λύσεις με φόντο ένα από τα πλέον απαιτητικά παιχνίδια της σεζόν, στο οποίο θα παίξει τα ρέστα του με φόντο την διεκδίκηση το μοναδικού «διαθέσιμου» τροπαίου.  

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News