ΠΑΟΚ: Χωρίς Κούρτιτς στη Δανία, όλα όσα είπε ο Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωστοποίησε την απουσία του Γιάσμιν Κούρτιτς από την αναμέτρηση με τη Μίντιλαντ – Όλα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωστοποίησε την απουσία του Γιάσμιν Κούρτιτς από την αναμέτρηση με τη Μίντιλαντ

Ο Γιάμιν Κούρτιτς θα είναι η μεγάλη απουσία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τη Μϊντιλαντ, όπως γνωστοποίησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου με φόντο την αναμέτρηση με τους Δανούς. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον κανόνα του εκτός έδρας γκολ: «Οι κανόνες είναι κανόνες. Πρέπει να τους σεβαστούμε και να προσαρμοστούμε, για να αγωνιστούμε αναλόγως».

Για το σερί αγώνων και τη φιλοσοφία: «Δεν μπορώ να πω πως υπάρχει δυσκολία σε αυτό το κομμάτι, γιατί νομίζω ότι κι εγώ κι οι παίκτες μου έχουμε αρχίσει να προσαρμοζόμαστε. Προετοιμαζόμαστε συνεχώς για το κάθε παιχνίδι. Έτσι είναι η ζωή όταν υπάρχουν τόσα παιχνίδια. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο, ύπνος, προπόνηση, προετοιμασία κι η ρουτίνα αυτή συνεχίζεται συνεχώς. Στο δεδομένο χρονικό σημείο μπορώ να πω ότι δεν μπορώ να θυμηθώ πώς είναι κι η γυναίκα μου. Για τους ποδοσφαιριστές είναι το ίδιο πράγμα. Σκέψεις για το παιχνίδι. Το καλό είναι ότι το απολαμβάνουμε. Το πιο σημαντικό είναι η αυτοπεποίθηση. Ο τρόπος είναι να παλεύεις, να παλεύεις και να συνεχίσεις να παλεύσεις».

Για το εάν τα ματς με την Κοπεγχάγη είναι διαφορετικά με την Μίντιλαντ: «Υπάρχουν διαφορές στον τρόπο που αγωνίζονται οι δύο ομάδες. Η Κοπεγχάγη έχει ένα διαφορετικό τρόπο να επιτίθεται. Το έκανε με μεγάλη ένταση ειδικά όταν ήταν στο μισό του αντιπάλου. Η Μίντιλαντ από την άλλη είναι μια ομάδα που ασκεί μεγάλο πρέσινγκ και οδηγεί τους αντιπάλους σε λάθη».

Για τις απουσίες και τις διαφορές στη λίστα: «Ο Κούρτιτς και ο Μουργκ δε θα ταξιδέψουν. Ο Τσόλακ και ο Κούτσιας ναι θα ταξιδέψουν. Ο Ίνγκασον μετά τον τραυματισμό του έπρεπε να επιστρέψει. Ο Βαρέλα είχε κάποια προβλήματα με την ομάδα. Ο Φελίπε Σοάρες αποτελεί μία επένδυση για την ομάδα. Είναι παίκτης με στοιχεία που δεν έχουν άλλοι παίκτες. Χρειάζεται χρόνο για να αντιληφθεί την ατμόσφαιρα και το περιβάλλον. Όντας ένας καλός παίκτης χρειάζεται το χρόνο για να προσαρμοστεί και σίγουρα θα αποτελέσει βασικό στέλεχος. Στην κατάσταση στην οποία είμαστε, χρειαζόμαστε 18-19 παίκτες που θα είναι πάντα έτοιμοι, να υπάρχει μία πίεση, να μην επαναπαύεται κανείς. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και με αυτό τον τρόπο θέλουμε να προκριθούμε».

Ίνγκασον: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Ο Ίνγκι Ίνγκασον ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου, με φόντο την αναμέτρηση με τη Μίντιλαντ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν έγινε μελέτη για τον αντίπαλο και αν υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ως Σκανδιναβοί: «Είμαστε σε καλό φεγγάρι, και πάμε για τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια και ξέρουμε πως είναι δυνατοί. Θα πάμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Τέτοια παιχνίδια θες να τα παίζεις».

Για το αν παίζει ρόλο ο αγωνιστικός ρυθμός που έχει ο ΠΑΟΚ σε αντίθεση με την «ανενεργή» Μίντιλαντ: «Αυτό θα μπορείς να το πεις μετά το πρώτο παιχνίδι. Εμείς έχουμε επικεντρωθεί σε εμάς. Στο πώς θα κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Θα πάμε με αυτοπεποίθηση για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Σίγουρα η Μίντιλαντ θα έχει κάνει καλή προετοιμασία».

Για το αν θα είναι δυο παιχνίδια παρόμοια με αυτά με την Κοπεγχάγη: «Όχι, διότι παίζουν διαφορετικό σύστημα, με άλλη φιλοσοφία. Ούτως ή άλλως θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι και θα πρέπει να δώσουμε όλη μας την ενέργεια για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να επιστρέψουμε στη βάση μας».

Για το αν επηρεάζει την προσέγγιση το γεγονός πως δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ: «Εμείς έχουμε ένα συγκεκριμένο στυλ, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Πάμε για τη νίκη και δεν αλλάζει κάτι τώρα»

Για το αν είναι θέμα χρόνου η ανανέωση όπως είπε ο Ζοσέ Μπότο: «Έχουνε γίνει συζητήσεις, ξέρουν οτι θέλω να μείνω και όλα θα τα δούμε στη συνέχεια»

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News