ΠΑΟΚ: Οριστικό - Χωρίς οπαδούς της στη Θεσσαλονίκη η Μαρσέιγ

Σε ανακοίνωσή της, η Μαρσέιγ παρουσίασε το δελτίο Τύπου της Ελληνικής αστυνομίας τονίζοντας οτι «διαφωνεί αλλά σέβεται την απόφαση»

Σε ανακοίνωσή της, η Μαρσέιγ παρουσίασε το δελτίο Τύπου της Ελληνικής αστυνομίας τονίζοντας οτι «διαφωνεί αλλά σέβεται την απόφαση»

Ξεκαθάρισε το τοπίο αναφορικά με την παρουσία οπαδών της Μαρσέιγ στην Τούμπα, με τη Γαλλική ομάδα να ανακοινώνει πως διαφωνεί αλλά σέβεται η απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας, κάτι που σημαίνει πως δε θα κάνει χρήση του δικαιώματος του 5% των εισιτηρίων. «Η Ολιμπίκ Μαρσέιγ παρουσίαζει  το δελτίο Τύπου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που ζητά από τις αρμόδιες αρχές να απαγορεύσουν τη μετακίνηση των οπαδών της ομάδας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στο στάδιο Τούμπας. Ο σύλλογος λυπάται που οι οπαδοί του στερούνται του δικαιώματος να ενθαρρύνουν την αγαπημένη τους ομάδα, αλλά σέβεται την απόφαση που έλαβαν οι ελληνικές αρχές» αναφέρει η ανακοίνωση των Γάλλων, στην οποία υπάρχει το λινκ από το σχετικό δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. 

Ανακοίνωση μετά από έκτακτο μίτινγκ ΠΑΟΚ, Μαρσέιγ, UEFA

Η ανακίνωση της Μαρσέιγ ήρθε αμέσως μετά την ολοκλήρωση του έκτακτου secutiry meeting της UEFA στο οποίο συμμετείχαν εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ και την Μαρσέιγ. Σε αυτό η UEFA παρουσίασε στους Γάλλους το έγγραφο της Ελληνικής Αστυνομίας και την προτροπή του Υπουργού προστασίας του πολίτη. Οι Γάλλοι μάλλον «βολεύτηκαν» καθώς δεν θα ήθελαν να είναι εκείνοι που θα έλεγαν στους οπαδούς τους οτι δεν πήραν εισιτήρια και έτσι βρέθηκαν προ… «τετελεσμένων γεγονότων» τα οποία όμως τα ήθελαν.

Στη διάθεση των ΠΑΟΚτσήδων 27.500 εισιτήρια

Η απόφαση αυτή οριστικοποιεί την προπώληση περίπου 20.000 εισιτηρίων, καθώς ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας που είναι περίπου 7.500, ενώ θα δοθούν προς πώληση και τα εισιτήρια στην Θύρα 8. Η προπώληση ξεκινά το πρωί της Τρίτης στις 9:00.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News