ΠΑΟΚ Preseason: Η σημαντικότερη ατάκα του Ραζβάν Λουτσέσκου στον Ζοσέ Μπότο

ΠΑΟΚ PRESEASON Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ένα μεγάλο όγκο δεδομένων από τους νέους ποδοσφαιριστές και έχει έναν και μοναδικό στόχο στο ξεκίνημα

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην δεύτερη μέρα παρουσίας του στο Άπελντοορν της Ολλανδία και ο Ραζβάν Λουτσέσκου διαπιστώνει από πρώτο χέρι τη δυσκολία που γνώριζε εξ’ αρχής πως θα αντιμετωπίσει στη φετινή προετοιμασία, η οποία είναι γεμάτη νέα πρόσωπα.

Ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά» έχει το ίδιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι νέοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που παίρνουν μέρους στην προετοιμασία. Όσο όγκο δεδομένων καλούνται να επεξεργαστούν οι ποδοσφαιριστές από τα μαθήματα τακτικής που κάνει καθημερινά στις προπονήσεις – και έχουν αρχίσει από τις προπονήσεις που έγιναν στη Θεσσαλονίκη – άλλο τόσο όγκο δεδομένων έχει να επεξεργαστεί ο ίδιος ο Λουτσέσκου από τα όσα εισπράττει καθημερινά από εκείνους. Και μάλιστα, αυτός ο όγκος δεδομένων θα αυξάνεται στα φιλικά παιχνίδια.

Η μοναδική σκέψη του Ραζβάν Λουτσέσκου

Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοσέ Μπότο έχουν γίνει αχώριστοι από την η ημέρα που ξεκίνησαν οι προπονήσεις. Χωρίς ο ένας να μπαίνει στα χωράφια του άλλου, συζητούν συνεχώς για όλα όσα συμβαίνουν, για όλα όσα βλέπουν, για κάθε λεπτομέρεια που αφορά ένα ρόστερ το οποίο αλλάζει υπό την καθοδήγηση του Ζοσέ Μπότο, και «σμιλεύεται» όσον αφορά τις επιλογές στην 11άδα από τον Ραζβάν Λουτσέσκου: Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει μια και μοναδική σκέψη: «Πρέπει να μην αδικήσω κανέναν». Αυτό έχει στο μυαλό του, και ειδικά στην πεντάδα που αφορά του εσωτερικούς μέσους και τους εξτρέμ, έχει τόσα πολλά να τσεκάρει που σημειώνει το κάθε τι και ψάχνεται καθημερινά. 

Ψάχνει ένα ακόμα φιλικό

Η Τοπ Ος ακύρωσε το φιλικό που είχε προγραμματιστεί για τις 9 Ιουλίου και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ζήτησε από τους συνεργάτες του να κινητοποιηθούν ώστε να βρεθεί ομάδα προκειμένου την παραμονή της αναχώρησης για την Ελλάδα να γίνουν δυο φιλικά όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αντιμετωπίσει τη Στανάρ Λιέγης και ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να οριστεί ένας ακόμα αγώνας ώστε όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι στην προετοιμασία να αγωνιστούν εκεί την ημέρα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News