ΠΑΟΚ Preseason: Ο Λουτσέσκου συνεχίζει να έχει τα «10άρια» του στα άκρα

ΠΑΟΚ PRESEASON: Οι μέχρι τώρα δοκιμές του Ραζβάν Λουτέσκου στη μεσοεπιθετική γραμμή έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίσει την Τετάρτη (6/7) την Άλκμααρ και δείχνει διατεθειμένος να συνεχίζει να ανακατεύει την τράπουλα στη μεσοεπιεθτική του γραμμή, αναζητώντας τα συμπεράσματα που θα τον οδηγήσουν στις πρώτες σκέψεις ενδεκάδας με φόντο την αναμέτρηση με τη Λέφσκι Σόφιας.

Η αντίστροφη μέτρηση για τις αναμετρήσεις με αντίπαλο τη Λέφσκι Σόφιας, για την 2η προκριματική φάση του Conference League έχει ξεκινήσει. Βρισκόμαστε στις δυο εβδομάδες από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, στο δρόμο για την κατάρτηση και της πρώτης 11άδας της σεζόν. Με τον ΠΑΟΚ να έχει προσθέσει μια σειρά από νέα πρόσωπα στον άξονα, και να έχουν γραφτεί αναλύσεις επί αναλύσεων την περσινή σεζόν για τη θέση «10», το μάτι στο ποιοι παίκτες έχουν δοκιμαστεί σε αυτή τη θέση θα έπεφτε αναπόφευκτα. Τι έχουμε δει μέχρι στιγμής; Δυο παίκτες από το περσινό ρόστερ.

Κωνσταντέλιας και Κουαλιάτα παίζουν στα άκρα

Νίκο Κουαλιάτα και Γιάννης Κωνσταντέλιας έχουν μέχρι στιγμής αγωνιστεί περισσότερο ως ακραίοι και λιγότερο ως επιτελικοί μέσοι. Στο φιλικό με αντίπαλο την Γκρόνιγκεν, στη θέση «10» αγωνίστηκαν οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Φιλίπε Σοάρες. Το ίδιο συνέβη και στο δίτερμα που έγινε στην προπόνηση της Δευτέρας (4/7), που μπορεί να ληφθεί ως προμήνυμα για το φιλικό της Τετάρτης με την Άλμααρ. Τόσο ο 19χρονος Έλληνας όσο και ο 22χρονος Ουρουγουανός είναι κατα βάση επιτελικοί μέσοι, με τον Λουτσέσκου να τους χρησιμοποιεί στα άκρα, σε μια κίνηση που αρέσκεται να κάνει. Το αν θα τη συνεχίσει ή θα τους δούμε και αυτούς, κάποια στιγμή, στον άξονα, είναι κάτι που θα απαντηθεί με πράξεις.

Τα δίδυμα πίσω τους

Όσον αφορά τους εσωτερικούς μέσους, στην αναμέτρηση με την Γκρόνιγκεν, ο Καντουρί είχε στην πλάτη του τους Σβαμπ και Αουγκούστο, ενώ στην προπόνηση ενόψει Άλκμααρ του Ντάντας και Αουγκούστο. Όσο για τον Φ. Σοάρες, με την Γκρόνιγκεν έπαιξε μπροστά από τους Τσιγγάρα και Ντάντας, ενώ στην προπόνηση της Δευτέρας με τους Τσιγγάρα και Κούρτιτς.

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News