ΠΑΟΚ: Σε κατάσταση νευρικής κρίσης, στα αποδυτήρια η Θύρα 4!

Ο αποκλεισμός-σοκ από τη Λέφσκι Σόφιας και η πρόωρη έξοδος από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μόλις τρεις μήνες μετά τα όνειρα και τις φιλοδοξίες για παρουσία σε τελικό του UEFA Conference League, έχουν φέρει τον ΠΑΟΚ σε κατάσταση… νευρικής κρίσης!

Άπαντες αναζητούν λύσεις, όλοι αναζητούν φως στο βάθος του σκοτεινού τούνελ και ο κόσμος του «Δικέφαλου του Βορρά» ξεσπά κατά πάντων: Του Ιβάν Σαββίδη, του Ραζβάν Λουτσέσκου, του Ζοζέ Μπότο, των ποδοσφαιριστών! Η οργή των οπαδών του ΠΑΟΚ κατέστη σαφής λίγα λεπτά μετά το τέλος της εφιαλτικής ρεβάνς με την Λέφσκι Σόφιας, καθώς αντιπροσωπεία της Θύρας 4 επισκέφτηκε τα αποδυτήρια της Τούμπας και απευθύνθηκε με σκληρά λόγια τόσο στον προπονητή, όσο και στον αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ και τους αρχηγούς της ομάδας.

Αυτός ήταν μάλιστα ο λόγος για τον οποίο άργησε να ξεκινήσει κατά μισή ώρα (!) η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς

Συνολικά η κατάσταση στην Τούμπα το βράδυ της Πέμπτης έμοιαζε με… ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί με οργισμένες αποδοκιμασίες κατά πάντων και λαϊκά δικαστήρια στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Ο ΠΑΟΚ ζει οριακές καταστάσεις και κανείς δεν μπορεί να πει κατηγορηματικά τι θα συμβεί τις επόμενες μέρες!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News