Ραζβάν Λουτσέσκου: «Έπρεπε να το τελειώσουμε με περισσότερα γκολ»

Λαμία ΠΑΟΚ Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στο ροτέισον αλλά και στο φινάλε της αναμέτρησης

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στο ροτέισον αλλά και στο φινάλε της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Λαμία

Την ικανοποίησή του για το τελικό αποτέλεσμα αλλά και το παράπονό του για τη διαχείριση του φινάλε της αναμέτρησης με τη Λαμία εξέφρασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου. Αναλυτικά, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV σημείωσε:

Για τη συνολική εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, σκοράραμε δύο φορές, όμως όταν πηγαίνουν καλά τα πράγματα επαναπαυόμαστε και παρουσιαστήκαμε με υπέρμετρη αυτοπεποίθηση, δεν μπορούμε να πάμε αλλιώς, το παιχνίδι έπρεπε να τελειώσει με περισσότερα γκολ από εμάς. Δεν είμαι ικανοποιημένος από τα τελευταία 20 λεπτά».

Για το ροτέισον στο αρχικό σχήμα ενόψει Γάνδης: «Συνέχεια αυτό ρωτάτε. Δεν επηρεάζει κάτι το επόμενο παιχνίδι, χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες καθώς θα είναι μία σειρά δύσκολων αγώνων για το επόμενο διάστημα. Να σας πω κάτι. Την Πέμπτη παίζουμε τη Γάνδη. Την προηγούμενη είναι η κλήρωση των πλέι οφ. Μπορεί να τύχει να παίξουμε με τον Ολυμπιακό, μετά με τη Γάνδη και μετά να ακολουθεί για παράδειγμα, ματς με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει όλοι να είναι έτοιμοι. Χτίζουμε εμπειρία για να διαχειριζόμαστε τα δύσκολα παιχνίδια, αυτό μας απασχολεί».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News