Ραζβάν Λουτσέσκου: «Μαθαίνουμε να παίζουμε δυο φορές την εβδομάδα»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στον ροτέισον ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα και μίλησε για όσα πρέπει να μάθει ο ΠΑΟΚ από αυτή τη διαδικασία

 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στον ροτέισον ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα και μίλησε για όσα πρέπει να μάθει ο ΠΑΟΚ από αυτή τη διαδικασία

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την πρεμιέρα των πλέι οφ έφερε τον Ραζβάν Λουτσέσκου μπροστά στην κάμερα του Novasports για τις καθιερωμένες δηλώσεις πριν από κάθε εντός έδρας αναμέτρηση. Ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε στον τρόπο σκέψης που θα πρέπει να έχει η ομάδα του το διάστημα που θα έχει να διαχειριστεί παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, μια διαδικασία που όπως παραδέχθηκε ο ΠΑΟΚ τώρα αρχίζει να την «μαθαίνει» και να τη διαχειρίζεται. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα:«Περιμένω ένα καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι. Έχω παρατηρήσει ότι το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει ανέβει γενικότερα. Οι ομάδες είναι πιο ισορροπημένες και τα παιχνίδια το ίδιο. Προερχόμαστε από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και λίγες μέρες προετοιμασίας για τον ΠΑΣ, αλλά ο αντίπαλος είχε από την μεριά του μία εβδομάδα για τον αυριανό αγώνα. Από την μεριά μας το κίνητρο παραμένει υψηλό, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που είναι έτοιμοι να αγωνιστούν σε αυτά τα παιχνίδια και δεν αγωνίστηκαν την Πέμπτη, έτσι θα έχουμε κίνητρο και περιμένω ένα ενδιαφέρον παιχνίδι» .

Για το πόσο εύκολο είναι να μην σκέφτονται οι παίκτες τον αγώνα της Πέμπτης: «Με ρωτήσατε για τη σημασία του πρώτου αγώνα των Play Offs. Τώρα δηλαδή μπορεί να εννοήσουμε ότι ο αγώνας αυτός δεν είναι σημαντικός; Φυσικά και είναι σημαντικός. Νομίζω αυτό είναι το πιο μεγάλο συστατικό που πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές. Να εστιάζουν κάθε φορά στο επόμενο παιχνίδι και μόνο σε αυτό. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο για τον ΠΑΣ Γιάννενα και μετά όταν θα ακολουθήσει ο αγώνας με την Γάνδη, τότε να επιστρέψουμε σε αυτόν. Μετά από αυτούς τους αγώνες, θα έχουμε κι άλλους αγώνες πρωταθλήματος, αγώνες κυπέλλου και για αυτό το λόγο αυτή θα πρέπει να είναι η φιλοσοφία μας. Αυτό πρέπει να κάνουμε εμείς και αυτό θα πρέπει να κάνουν και οι παίκτες» .

Για την προσέγγιση του επικείμενου αγώνα και το ροτέισον: «Έχουμε πολλούς παίκτες και θα πρέπει να παίξουμε με τον ΠΑΣ με κάποιες αλλαγές για να κρατήσουμε φρέσκους τους παίκτες μας. Υπάρχουν ευρωπαϊκές ομάδες που είναι συνηθισμένες να παίζουν κάθε τρεις μέρες και να κερδίζουν τα παιχνίδια. Εμείς βρισκόμαστε σε μία διαδικασία ανάπτυξης αυτής της φιλοσοφίας και μέσα από αυτή τη σεζόν θα μάθουμε πολλά πράγματα για την επόμενη προς όφελος μας» .

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News