Γιουνούς Σανκαρέ: «Μου έκοψαν το ρεύμα - Απειλούν να αφήσουν τους οπαδούς να έρθουν στο σπίτι μου»

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Γιουνούς Σανκαρέ μίλησε στην «Equipe» για την δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει στην Τουρκία.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Γιουνούς Σανκαρέ μίλησε στην «Equipe» για την δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει στην Τουρκία και την Γκιρεσούνσπορ, επειδή ο πρόεδρος θέλει να τον διώξει.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο 32χρονος Σενεγαλέζος μέσος μετακόμισε στην Γκιρεσούνσπορ από τον Παναθηναϊκό, όμως τελικά αυτή η μεταγραφή δεν πήγε όπως θα περίμενε.

Μετά από μόλις 9 συμμετοχές και 418 αγωνιστικά λεπτά, ο Σανκαρέ έχει παραγκωνισθεί από την ομάδα, η οποία θέλει να τον διώξει με κάθε τρόπο και ο ίδιος τονίζει πως η διοίκησή της προσπαθεί να τον εξωθήσει στην αποχώρηση φοβούμενος μέχρι και για την σωματική του ακεραιότητα.

«Νιώθω πως το κλίμα είναι εχθρικό…ανησυχώ για την ασφάλειά μου».

Μάλιστα, ανέφερε πως ο πρόεδρος της ομάδας του είπε σε πρόσφατη κουβέντα τους:

«Έχω συγκρατήσει τους οπαδούς της ομάδας για αρκετό καιρό. Από δω και πέρα, αν κάτι συμβεί σε σένα, δεν θα είναι πλέον πρόβλημά μου».

Όμως δεν είναι μόνο οι απειλές που αποκαλύπτει. Πριν απ’ αυτή την κουβέντα ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας ζήτησε από τον παίκτη να επιστρέψει το διαμέρισμα και το αυτοκίνητο που του έδωσε η ομάδα και πως αν δεν το έκανε, θα του έκοβε το ηλεκτρικό ρεύμα, πράγμα που τελικά συνέβη.

«Είμαι στο αυτοκίνητό μου για να φορτίσω το τηλέφωνό μου, επειδή μου έκοψαν το ρεύμα».

Ο δικηγόρος του, Με Σαΐντ Χαρίρ, τον συμβούλεψε να «κινείται σε δημόσιους χώρους και ποτέ μόνος του».

Όλα αυτά ξεκίνησαν πολύ ξαφνικά τονίζει ο ίδιος: «Από τη μία στιγμή, άρχισα να δέχομαι πρόστιμα για τα πάντα, χωρίς κανείς να μου εξηγεί γιατί» με τον ατζέντη του να επεσημαίνει πως ένα απ’ αυτά ισούταν με ολόκληρο μηνιάτικο.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News