Παναθηναϊκός: Η επανεμφάνιση του Αλαφούζου και οι προθέσεις του

Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος επανεμφανίστηκε στο προσκήνιο με ένα tweet που προκάλεσε συζητήσεις

Ο Γιάννης Αλαφούζος διατηρεί κλειστά τα χαρτιά του για το μέλλον του Παναθηναϊκού και πολύ σπάνια πράττει δημοσίως κάτι που έχει σχέση με το Τριφύλλι. 

Είχε περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που ο Γιάννης Αλαφούζος ασχολήθηκε στα social media με τον Παναθηναϊκό. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αφιερώνει καθημερινά μεγάλο μέρος του χρόνου του για τα δρώμενα στο Τριφύλλι, όμως δημοσίως αποφεύγει οποιαδήποτε εκδήλωση.

Ωστόσο, το ευχάριστο κλίμα των ημερών με την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, ώθησε τον Αλαφούζο να παρεκκλίνει από τα συνηθισμένα. Ο εφοπλιστής retweetαρέ μία ανάρτηση του Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα, στο αγαπημένο του Twitter.

Ο Ισπανός εξτρέμ ανάρτησε μία πανηγυρική φωτογραφία από το παιχνίδι με τη Λαμία και έγραψε λεζάντα: «Παναθηναϊκός, η ομάδα». Ο Αλαφούζος την αναπαρήγαγε και η κίνηση του προκάλεσε αίσθηση, αφού δεν τη συνηθίζει.

 

Το tweet του Αλαφούζου έρχεται σε μία περίοδο που διακινούνται φήμες ότι επίκειται συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της σεζόν. Ο Αλαφούζος δεν έχει αφήσει να εννοηθεί ότι σκοπεύει να πράξει κάτι τέτοιο, ούτε από το περιβάλλον του έχει «διαρρεύσει» το παραμικρό.

Από εκεί και πέρα, είναι γεγονός ότι πλέον έχουν διαμορφωθεί διαφορετικές συνθήκες σε σύγκριση με το παρελθόν. Ο Παναθηναϊκός επιχειρεί να αποκαταστήσει το ιστορικό μέγεθος του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, να καταστεί ξανά διεκδικητής των τίτλων και κυρίως, έχει δρομολογηθεί η επίλυση του γηπεδικού προβλήματος.

Συνεπώς, ο Αλαφούζος έχει την υποχρέωση να απευθυνθεί στον κόσμο του Τριφυλλιού και να εξηγήσει το σχέδιο του για το μέλλον. Εφόσον δεν σκοπεύει να πουλήσει τις μετοχές του και εκ του ρεπορτάζ, προκύπτει ότι δεν έχει τέτοια πρόθεση, ο εφοπλιστής πρέπει να γνωστοποιήσει το όραμα του για τον Σύλλογο.

Εάν θα το πράξει τον Ιούνιο, είναι μία άλλη ιστορία, άγνωστη προς το παρόν…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News