Παναθηναϊκός: Η εξειδίκευση που δεν έκανε ο ατζέντης του Μπλάνκο

Ο ατζέντης του Ντομίνγκο Μπλάνκο, Ούριελ Πέρες, έκλεισε την… πόρτα στην Αργεντινή και άνοιξε διάπλατα αυτή του Παναθηναϊκού.

Από τη μέρα που ο Ντομίνγκο Μπλάνκο πήρε την απόφαση να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Ιντεπεντιέντε, είχε καταλήξει ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Ευρώπη.

Για αυτό και επί της ουσίας, δεν συζήτησε καμία πρόταση από άλλη ομάδα της Αργεντινής, παρά τα σενάρια που τον σύνδεσαν με τις Κολόν Σάντα Φε και Ράσινγκ. Μόνο για τη Μπόκα Τζούνιορς αμφιταλαντεύτηκε ο 27χρονος μέσος, όμως η… χρυσόσκονη του Χουάν Ρικέλμε δεν τον έπεισε.

Το βράδυ της Τρίτης (14/6), ο ατζέντης του Μπλάνκο, Ούριελ Πέρες, επιβεβαίωσε αυτό που ήταν γνωστό από το ρεπορτάζ: πως ο πελάτης του δεν θα μείνει άλλο στην Αργεντινή.

 

«Ο Μπλάνκο δεν θα παίξει σε καμία ομάδα της Αργεντινής. Όλα τα υπόλοιπα είναι φήμες, ο παίκτης αξιολογεί προτάσεις από το εξωτερικό» εξήγησε ο Πέρες στον Αργεντινό δημοσιογράφος Σέζαρ Λουίς Μέρλο, του TyC Sports.

Με την αγορά της Αργεντινής να κλείνει με κατηγορηματικό τρόπο, ο Μπλάνκο βλέπει πλέον το… αεροπλάνο για την Ευρώπη. Μπορεί μάνατζερ του να άφησε επίτηδες ανοιχτή την αμερικάνικη ήπειρο (Βραζιλία, Μεξικό, ΗΠΑ), όμως το έπραξε για λόγους τακτικής.

Ο Μπλάνκο έχει ζητήσει από τον ατζέντη του μία συμφωνία στην Ευρώπη και είναι κάθετος ως προς την επιθυμία του. Ο Πέρες προσπαθεί να τον ικανοποιήσει, διαπραγματεύεται με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και επιζητεί ευνοϊκούς όρους.

Είναι ο μοναδικός λόγος που ο Πέρες δεν εξειδίκευσε τις δηλώσεις για την Ευρώπη και απέκλεισε μόνο την Αργεντινή. Για να μην δυσχεράνει τη διαπραγματευτική θέση του…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News