Παναθηναϊκός: Η Μπριζ «βλέπει» τον Ιωαννίδη αλλά τα βρίσκει... σκούρα στην τιμή

Βελγικό ρεπορτάζ επιβεβαιώνει ότι η Μπριζ ασχολείται με τον Φώτη Ιωαννίδη, αλλά οι πληροφορίες «μπάζουν» αναφορικά με τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού.

Το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη είναι σημειωμένο σε αρκετά μπλοκάκια ξένων σκάουτς. Οι οποίοι παρίστανται συχνά στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελπίδων, προκειμένου να τσεκάρουν την πρόοδο του νεαρού στράικερ.

Η βελγική ιστοσελίδα «Voet Primeur» έγραψε ότι η Μπριζ είναι μία από τις ομάδες που διατηρεί ανοιχτό φάκελο για τον ποδοσφαιριστή του Τριφυλλιού.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Μπριζ ενδιαφέρεται σοβαρά για τον Ιωαννίδη και δείχνει διάθεση να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του. Για αυτό και έχει στείλει ανθρώπους της αρκετές φορές στην Ελλάδα, για να έχει συνεχή άποψη για την εξέλιξη του παίκτη.

Η βελγική ομάδα ψάχνει μετ’ επιτάσεως νέο επιθετικό, επειδή ο Τσαρλς ντε Κατελέρ έχει πολλές προσφορές και δύσκολα θα μείνει. Επίσης, οι Σαργκίς Ανταμιάν και Μπας Ντοστ δεν έχουν πολλές πιθανότητες να ανανεώσουν.

Ο Ιωαννίδης έχει το προφίλ που θέλει η Μπριζ και αποτελεί επένδυση σε νεαρή ηλικία. Όμως, στο ρεπορτάζ εντοπίζεται μία λανθασμένη πληροφόρηση: οι απαιτήσεις για τον 21χρονο στράικερ.

Η «Voet Primeur» υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός θα παραχωρούσε τον Ιωαννίδη με 1,5 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Τον Ιανουάριο το Τριφύλλι απέρριψε 2,5 εκατομμύρια ευρώ από τη Σάρλοτ των ΗΠΑ για τον διεθνή κυνηγό και τον κοστολογεί τουλάχιστον 5 εκατομμύρια ευρώ.

Οπότε, εάν η πρόθεση της Μπριζ καταγράφεται ορθά στο βελγικό ρεπορτάζ, τότε δεν έχει καμία πιθανότητα να αγοράσει τον Ιωαννίδη…

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Μπριζ έχει θέσει υπό παρακολούθηση και τον στόπερ του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννη Χριστόπουλο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News