Παναθηναϊκός: «Κόντρα» με τη Ρέιντζερς για τον Αμπντουλαγιέ Σισακό

Η σκωτσέζικη εφημερίδα «The Scotsman» υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός έχει στο στόχαστρο τον 23χρονο Γάλλο αμυντικό χαφ της Ζούλτε Βάρεγκεμ, Αμπντουλαγιέ Σισακό.

Από τη Σκωτία προκύπτει το νέο μεταγραφικό σενάριο για τον Παναθηναϊκό. Μία φήμη που αναπτύχθηκε τον Ιανουάριο, όμως σύμφωνα με τη σκωτσέζικη εφημερίδα «The Scotsman», έχει και συνέχεια εν όψει καλοκαιριού…

Το σημερινό δημοσίευμα γράφει ότι ο Παναθηναϊκός είχε εκφράσει ενδιαφέρον για τον 23χρονο μέσο της Ζούλτε Βάρεγκεμ, Αμπντουλαγιέ Σισακό και παρότι δεν τον απέκτησε, τον διατηρεί στη λίστα του για τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος ενδιαφερόμενος για τον Σισακό. Η Ρέιντζερς έχει στο στόχαστρο της τον Γάλλο αμυντικό χαφ και η σκωτσέζικη εφημερίδα υποστηρίζει ότι έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Σισακό.

O προπονητής της Ρέιντζερς, Τζιοβάνι Φαν Μπρόνχορστ, φέρεται να έχει εντυπωσιαστεί από τα προσόντα του 23χρονου ποδοσφαιριστή και έχει ζητήσει από τη διοίκηση να κινηθεί για τη μεταγραφή του.

Ο Σισακό έχει συμβόλαιο με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ μέχρι τον Ιούνιο του 2022, όμως προβλέπεται όρος ανανέωσης για άλλον έναν. Δεν διευκρινίζεται πάντως ποια πλευρά έχει την οψιόν και αν ο παίκτης μπορεί να μείνει ελεύθερος.

Ο Παναθηναϊκός είναι γεμάτος στο «6» 

Ανεξαρτήτως εάν ευσταθεί το δημοσίευμα της «The Scotsman», στη θέση «6» ο Παναθηναϊκός δεν έχει κενό. Ο Ρούμπεν Πέρεθ ο οποίος εντάχτηκε στο ρόστερ το καλοκαίρι του 2021, αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και δεν… βγαίνει από την ενδεκάδα.

Επιπροσθέτως, ο Δημήτρης Κουρμπέλης ανάρρωσε από το σύνδρομο των κοιλιακών, είναι ο αρχηγός του Τριφυλλιού και όταν είναι υγιής, θα διεκδικήσει φανέλα βασικού. Οπότε, φαντάζει δύσκολο να προστεθεί στην εξίσωση και τρίτος αμυντικός χαφ, με διαφορετικά πάντως χαρακτηριστικά από τους δύο προαναφερθέντες.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News