Παναθηναϊκός: Ο Μακέντα δεν πτοείται από την επέμβαση

Παναθηναϊκός: Ο Μακέντα τέθηκε νοκ-άουτ από ένα σπασμένο κόκκαλο στον αστράγαλο

Ο Φεντερίκο Μακέντα ανάρτησε την πρώτη φωτογραφία του μετά το χειρουργείο και εξέφρασε την ανυπομονησία του να επιστρέψει και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Λίγη ώρα μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε, ο Φεντερίκο Μακέντα ανάρτησε την πρώτη φωτογραφία του και φάνηκε ευδιάθετος και σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Ο Ιταλός εξέφρασε την επιθυμία να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στα Play Off και στον τελικό του Κυπέλλου, όμως αυτό που συγκλονίζει είναι η περιγραφή για το πως ένιωθε τους τελευταίους μήνες.

Ο Μακέντα έγραψε ότι ο πόνος ήταν ανυποφόρος και δεν μπορούσε να πατήσει καλά στο γήπεδο, ενώ εξήγησε γιατί υποβλήθηκε στην επέμβαση.

Η ανάρτηση του Φεντερίκο Μακέντα:

«Πέρασα οχτώ πολύ δύσκολους μήνες, γεμάτους πόνους, ταλαιπωρία, ενέσεις και θεραπείες. Δυστυχώς, ο τραυματισμός μου αποδείχτηκε πιο σοβαρός απ’ ότι πίστευα. Ένα έξτρα σπασμένο κόκκαλο στο πίσω μέρος του αστραγάλου μου ήταν η αιτία.

Παρότι δοκίμασα τα πάντα για να γίνω καλά, ο πόνος, ειδικά όταν πατούσα στον αγωνιστικό χώρο, ήταν ανυπόφορος και να παίζω σε αυτή την κατάσταση ήταν πολύ δύσκολο και αγχωτικό.  Οπότε, στο τέλος, η εγχείρηση ήταν η μόνη λύση.

Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και κυρίως τους ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα. Τώρα, ανυπομονώ να αποθεραπευτώ όσο το δυνατόν συντομότερα, ώστε να επιστρέψω πριν το τέλος της σεζόν πιο δυνατός από ποτέ».

 
 
 
View this post on Instagram

 
 
 

A post shared by FEDERICO MACHEDA ⚔️ (@federicomachedaofficial)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News