ULTRAS ΓΙΑ ΝΤΟΝΑΡΟΥΜΑ: «Δεν θα είσαι ποτέ ευπρόσδεκτος στο Μιλάνο»

Πανό στο οποίο κάνουν ξεκάθαρες τις προθέσεις τους για τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα ανήρτησαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Μίλαν απέναντι από το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει η αποστολή της «Σκουάντρα Ατζούρα».

Στην Ιταλία για τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα βρίσκεται ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα ενόψει της αναμέτρησης με την Ισπανία (6/10, 21:45, COSMOTE SPORT 1 HD / OPEN TV) για την τελική φάση του Nations League.

Ωστόσο, ο Ιταλός πορτιέρε της Παρί Σεν Ζερμέν, δεν έλαβε και τη θερμότερη υποδοχή από τους Ultras της Μίλαν, από την οποία αποχώρησε το καλοκαίρι ως ελεύθερος, αρνούμενος να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους «ροσονέρι».

Προφανώς το γεγονός αυτό, παρά τις δηλώσεις του νεαρού τερματοφύλακα πως θα είναι πάντα φίλαθλος της Μίλαν, δεν το έχουν ξεχάσει οι θερμόαιμοι οπαδοί της ομάδας, επιφυλάσσοντας τους μια δυσάρεστη «έκπληξη».

Πιο συγκεκριμένα, απέναντι απο το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει η αποστολή της Ιταλίας, οι οπαδοί της Μίλαν ανήρτησαν πανό στο οποίο γράφουν «Ντοναρούμα, δεν θα είσαι ποτέ ξανά ευπρόσδεκτος στο Μιλάνο».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News