Παρί Σεν Ζερμέν: «Σκληρή» κριτική της «Equipe» στον Μέσι - «Θλιβερός, σαν να υπέφερε»

Η κριτική της «L’ Equipe» στον Λιονέλ Μέσι για την κακή εμφάνισή του στο πρώτο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η Παρί Σεν Ζερμέν με γκολ buzzer-beater του Εμπαπέ, κατάφερε να επικρατήσει της Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «16» του Champions League.

Ωστόσο, ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν ο Λιονέλ Μέσι, κι όχι για καλό λόγο. Ο Αργεντίνος σταρ, ο οποίος μάλιστα αστόχησε και σε εκτέλεση πέναλτι, φαίνεται πως ακόμη δεν έχει ενσωματωθεί στην ομάδα της Παρί και δυσκολεύεται να προσαρμοστεί.

Μέχρι στιγμής, έχει πραγματοποιήσει μέτριες εμφανίσεις ενώ δεν θυμίζει σε τίποτα το «αστέρι» που ήταν στην Μπαρτσελόνα. Η «L’Equipe» ωστόσο, δεν… μάσησε και άσκησε «σκληρή» κριτική στον Λεό, αναφορικά με την χθεσινή του επίδοση.

«Υπάρχει κάτι πραγματικά θλιβερό βλέποντάς τον σε αυτή την κατάσταση. Στο πρώτο ημίχρονο, παίζοντας σχεδόν ως μέσος, δεν έδειχνε να μπορεί να ανταποκριθεί με εξαίρεση την πάσα στον Μπαπέ. Στο ένας εναντίον ενός υπέφερε. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε και είχε κάποιες καλές στιγμές. Αυτός ο Μέσι είναι ανησυχητικός» έγραψε χαρακτηριστικά η «L’Equipe». 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News