Παρί Σεν Ζερμέν: «Τα πάντα για τον Λεβαντόφσκι εάν φύγει ο Εμπαπέ»

Εάν φύγει ο Κιλιάν Εμπαπέ, η Παρί Σεν Ζερμέν θα εξετάσει σοβαρά την απόκτηση του επιθετικού της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, όπως αναφέρει το «Le10sport», το οποίο λέει επίσης ότι ο Πολωνός φορ θα αποτελέσει βασικό στόχο του Λεονάρντο σε περίπτωση αποχώρησης του Γάλλου.

Ο διεθνής στράικερ έχει το συμβόλαιό του που λήγει σε ενάμιση χρόνο, αλλά δεν έχει ξεκινήσει ακόμα συζητήσεις με τους Βαυαρούς για ανανέωση. Σε περίπτωση που η κατάσταση δεν είχε αλλάξει το καλοκαίρι, οι πρωταθλητές Γερμανίας θα μπορούσαν πραγματικά να σκεφτούν να τον πουλήσουν, για να κερδίσουν και κάτι από την αποχώρησή του.

Βασικό ρόλο σε μία πιθανή συμφωνία, θα μπορούσε να παίξει ο Πίνι Ζαχάβι, ατζέντης του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, συμπεριλαμβανομένης της Παρί Σεν Ζερμέν, την οποία βοήθησε να εντάξει τον Νεϊμάρ στο δυναμικό της το καλοκαίρι του 2017. Από εκεί και πέρα, πολλά θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις των Βαυαρών, καταλήγει το δημοσίευμα. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News