Παρί Σεν Ζερμέν: Τι συνέβη όταν νεαρή αθλήτρια... στρίμωξε στο ασανσέρ Μέσι, Εμπαπέ, Νεϊμάρ

Παρί Σεν Ζερμέν: Τι συνέβη όταν νεαρή αθλήτρια του γκολφ… στρίμωξε στο ασανσέρ Μέσι, Εμπαπέ, Νεϊμάρ

Είναι πολύ πιθανό εάν αυτό συνέβαινε πριν μερικά χρόνια, προ…εξελιγμένων μοντέλων κινητών τηλεφώνων, η Μάρτα Σιλτσένκο να ορκιζόταν ότι πέτυχε στο ασανσέρ τους σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν και να μην την πίστευε κανείς! Όμως το φωτογραφικό ντοκουμέντο είναι η πιο τρανή απόδειξη. 

Η 17χρονη ερασιτέχνης αθλήτρια γκολ και Νο 234 στον κόσμο, έλαβε μέρος σε αγώνα στο γήπεδο γκολφ του Saint-Cloud στα περίχωρα του Παρισιού την περασμένη εβδομάδα. Το απόγευμα του Σαββάτου, επισκέφτηκε το γυμναστήριο και μετά την προπόνησή της, βρέθηκε στριμωγμένη στο ασανσέρ, το οποίο ήταν ασφυκτικά γεμάτο με τους Λιονέλ Μέσι, Νεϊμάρ, Κιλιάν Εμπαπέ, Σέρχιο Ράμος, Χακίμι, Μαρκίνιος, Μπερνάτ, Περέιρα κ.ά. 

Η νεαρή έσπευσε να αναρτήσει την επική σέλφι στον λογαριασμό της στα social media και έγινε viral.  Οι αστέρες της Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται να έχουν αιφνιδιαστεί ενώ ο Μαρκίνιος χαμογελούσε πανευτυχής. 

Μάλιστα σχολίασε δίπλα στη φωτογραφία της: «Μια απλή ημέρα στο γυμναστήριο σήμερα. Απλά «έπεσα» πάνω στους καλύτερους παίκτες του κόσμου στο ασανσέρ». 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marta (@marta_silchenko_golf)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News