Ρεάλ Μαδρίτης: Η αντίδραση του Εμπαπέ στο «Μπερναμπέου» που... τρέλανε τους Μαδριλένους

Ρεάλ Μαδρίτης: Η αντίδραση του Εμπαπέ που «τρέλανε» τους Μαδριλένους

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι ο πρωταγωνιστής της μεγάλης ρεβάνς της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεάλ Μαδρίτης απόψε στις 22:00 (COSMOTE SPORT 2 HD – MEGA), πριν ακόμα διεξαχθεί η αναμέτρηση. Ο Γάλλος άσος ενσωματώθηκε κανονικά στην αποστολή του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, παρά τον τραυματισμό του στην προπόνηση, μετά από το σκληρό μαρκάρισμα του Ιντρίσα Γκεγιέ. 

Ο 23χρονος επιθετικός, που με δικό του γκολ έκρινε τον πρώτο αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες, χαρίζοντας τη νίκη στην Παρί στο «Παρκ ντε Πρενς», με την αντίδρασή του όταν πάτησε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στη χθεσινή προπόνηση, παραμονή του παιχνιδιού, «τρέλανε» τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης. Το επίμονο βλέμμα του Γάλλου σταρ περιμετρικά στις εξέδρες του γηπέδου και η… αυτοψία που φάνηκε να κάνει στο χώρο, ξεσήκωσε τους Ισπανούς, που ονειρεύονται -όσο και ο ίδιος- να τον δουν να φοράει τη φανέλα της ομάδας του το καλοκαίρι.

Tα δε social media πήραν… φωτιά, ενώ η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στο «Μπερναμπέου», όπου έχει περάσει κάτι παραπάνω από τη… μισή του καριέρα ως αντίπαλος των «μερένγκες» με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, μάλλον πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Και ο ίδιος ο Κιλιάν Εμπαπέ, ανήρτησε την επίμαχη φωτογραφία που κοιτάζει με δέος το γήπεδο, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία κίνηση που ερμηνεύτηκε από πολλούς ως… προαναγγελία της διαφαινόμενης μεταγραφής του στη «βασίλισσα» το καλοκαίρι. Μάλιστα, πολλοί Ισπανοί έσπευσαν να σχολιάσουν, παροτρύνοντάς τον να μην μπει καν στο αεροπλάνο της επιστροφής για το Παρίσι, μετά το ματς. 

 

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARCA (@marca)

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylian Mbappé (@k.mbappe)

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News