Ρεάλ Μαδρίτης: Καρίμ Μπενζεμά, η εκδίκηση του... χασογκόλη

Αλήθεια, ποιος θα απαντούσε «Μπενζεμά» όλα τα αυτά τα 15 χρόνια που ο Γαλλοαλγερινός είναι στο προσκήνιο για τα επιτεύγματά του με τις φανέλες των Λυών, Ρεάλ και εθνική Γαλλίας, σε γκάλοπ για τον καλύτερο επιθετικό στον κόσμο;

Για σταθείτε, όμως. Ποια επιτεύγματα; Ο 34χρονος φορ έχει σημειώσει πάνω από 400 γκολ στην καριέρα του, αλλά σε 12 χρόνια παρουσίας στη Ρεάλ έχει κερδίσει μόλις τρεις τίτλους στη La Liga, ενώ στους νικηφόρους τελικούς στο Champions League σκόραρε μία φορά, στον τελευταίο, και έγινε αλλαγή και στους τέσσερις!

Τα 9 πρώτα του χρόνια στη La Liga είχε δύο καλές σεζόν, το 2012 και το 2016, που συνοδεύτηκαν με μόλις δύο κούπες πρωταθλητή.

Η χρονιά της ξηρασίας και οι αποδοκιμασίες

Το 2017-18, η Ρεάλ κατέκτησε το Champions League, αλλά τερμάτισε 3η στο πρωτάθλημα, 17 πόντους πίσω από την Μπαρτσελόνα. Ο Μπενζεμά πέτυχε σε 32 παιχνίδια μόλις 5 γκολ! Το απαιτητικό κοινό της Ρεάλ, πάντα τον σημάδευε ως τον εύκολο στόχο σε περιόδους «ξηρασίας» αλλά ειδικά εκείνη τη σεζόν τον υποδεχόταν με αποδοκιμασίες σε κάθε ματς από το Νοέμβριο μέχρι το Μάιο. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστική η σκηνή με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και τον Ζινεντίν Ζιντάν να βγαίνουν μπροστά για να τον υπερασπιστούν.

Δεν χάνονται αυτά ρε Μπενζεμά!

Η απάντηση γιατί κανείς ποτέ δεν ψήφισε Μπενζεμά, γιατί ποτέ δεν βρέθηκε ούτε καν στην τριάδα για τη Χρυσή Μπάλα υπάρχει στο βίντεο που ακολουθεί. Μια συλλογή των μεγάλων χαμένων ευκαιριών του Γάλλου. Θα τρίβετε τα μάτια σας με τα γκολ που έχει χάσει ο Μπενζεμά από… μισό μέτρο. Λέμε ότι όλα μπαίνουν και όλα χάνονται, αλλά πολλά αυτά που έχει χάσει ο Γάλλος είναι εξωφρενικά!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News