Στουτγκάρδη - Γκλάντμπαχ 3-2: Επέστρεψαν από την… κόλαση και έφυγαν με το τρίποντο οι «σουηβοί»

Μια πολύ μεγάλη ανατροπή κατάφερε να πετύχει η Στουτγκάρδη, η οποία παρότι βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ με 2 τέρματα, από την Γκλάντμπαχ, στο τέλος κατάφερε να χαμογελάσει και να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο, κερδίζοντας με 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση καθώς μόλις στο 14ο λεπτό ο Πλεά κατάφερε να κάνει το 1-0 και να βάλει την Γκλάντμπαχ σε θέση οδηγού.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα στο 35ο λεπτό, όταν ο Πλεά, από εκτελεστείς έγινε δημιουργός, μοιράζοντας έτσι ασίστ στον Τουράμ, ο οποίος έγραψε το 2-0, δίνοντας ένα σημαντικό προβάδισμα στης ομάδα του.

Από εκείνο το σημείο και μετά όμως τα πράγματα άλλαξαν. Ο Έντο έβαλε ένα πολύ σημαντικό γκολ, έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση, καθώς στο 38ο λεπτό, ο Ιάπωνας έκανε το 2-1, αλλάζοντας το σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι συνέχισαν από εκεί που σταμάτησαν, καθώς ο ο Φούριτζ κατάφερε να κάνει το 2-2 στο 51ο λεπτό, αλλάζοντας τα δεδομένα στην αναμέτρηση. Η Στουγκάρδη δεν έμεινε όμως εκεί και συνέχισε να πιέζει για να βρει και ένα τρίτο γκολ, κάτι το οποίο κατάφερε στο 83ο λεπτό με τον Κάλαϊτζιτς να ολοκληρώνει την ανατροπή, κάνοντας το 3-2 και δίνοντας μια πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Οι «σουηβοί» με τη νίκη αυτή παρέμειναν στην 17η θέση και στην ζώνη του υποβιβασμού με 22 βαθμούς, μειώνοντας όμως τη διαφορά τους από την 15η Αρμίνια Μπίλεφελντ στους 3 βαθμούς. Η Γκλάντμπαχ με την ήττα αυτή συνέχισε το κακό σερί της και παρέμεινε στους 27 βαθμούς μόλις 4 από την επικίνδυνη ζώνη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News