Ρόμα: Το ανεκτίμητης αξίας δώρο στους φίλους της που είδαν από κοντά την... εξάρα

Ρόμα: Το ανεκτίμητης αξίας δώρο στους φίλους που είδαν από κοντά την… εξάρα από την Μπόντο Γκλιμτ στο Conference League και θα δουν από κοντά και τον τελικό στα Τίρανα.

Το χαίρονται στη Ρόμα με τον τελικό του Conference League και… αποζημιώνουν τους φίλους τους για την τραγική βραδιά στην έδρα της Μπόντο Γκλιμτ με εισιτήρια για τα Τίρανα.

Γίνεται να βλέπεις την ομάδα σου να δέχεται έξι γκολ και να προκύπτει κάτι καλό; Και όμως γίνεται, αφού οι 166 φίλοι της Ρόμα που έκαναν το μακρινό ταξίδι στη Νορβηγία και είδαν την ομάδα τους να χάνει με το βαρύ 6-1 από την Μπόντο Γκλιμτ για τη φάση των ομίλων, θα βρεθούν στα Τίρανα για τον τελικό του Conference League, μετά από απόφαση του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της Ρόμα

«Ο σύλλογος αποφάσισε να ευχαριστήσει τους 166 κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που ήταν παρόντες στον αγώνα της 21ης Οκτωβρίου στο στάδιο “Aspmyra” στο Μπόντο, δίνοντάς τους δωρεάν ένα εισιτήριο για τον τελικό» αναφέρει η Ρόμα.

Η ομάδα του Μουρίνιο απέκλεισε τη Λέστερ με το γκολ του Έιμπραχαμ και έτσι η στεναχώρια που χάρισε στους οπαδούς της εκείνο το βράδυ της 21ης Οκτωβρίου στα Τίρανα θα βγει σε καλό…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News