Eθνική Αγγλίας: Γιατί δεν είχαν ονόματα οι φανέλες των παικτών κόντρα στην Ελβετία - Συγκλονιστικό βίντεο

H Αγγλία φιλοξένησε την Ελβετία στο «Γουέμπλεϊ» σε φιλική αναμέτρηση, το απόγευμα του Σαββάτου (26/3), με τα «Τρία Λιοντάρια» να επικρατούν με 2-1 της ομάδας του «δικού» μας Στίβεν Τσούμπερ. Ωστόσο, αυτό που έκλεψε την παράσταση στο εν λόγω παιχνίδι, ήταν ότι οι παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ εμφανίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς τα όνοματά τους στις εμφανίσεις τους. 

Ο λόγος αυτής της πρωτοβουλίας είχε ως κίνητρο τη στήριξη των 900.000 ανθρώπων που πάσχουν από άνοια. Ανάμεσα σε όσα ξεχνούν είναι και τα ονόματα των αγαπημένων του παικτών, με την εθνική ομάδα της Αγγλίας να μοιράζεται και ένα συγκινητικό βίντεο στα social media. Την ίδια ώρα, στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δράσης, οι φανέλες των ποδοσφαιριστών θα δημοπρατηθούν και τα έσοδα θα διατεθούν στην Εταιρεία Νόσου του Αλτσχάιμερ.

«Το ποδόσφαιρο πρέπει να μείνει αξέχαστο. Δυστυχώς, για κάποιους, δεν είναι. Το σημερινό παιχνίδι των «Τριών Λιονταριών» είναι αφιερωμένο στην Εταιρεία Νόσου Αλτσχάιμερ,  καθώς χρησιμοποιούμε τη δύναμη του ποδοσφαίρου για να βοηθήσουμε να αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή των ανθρώπων που πλήττονται από άνοια», ήταν το μήνυμα των Άγγλων. 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News