Κρίστιαν Έρικσεν: Ντεμπούτο κόντρα στην Νιούκαστλ σύμφωνα με τον Τόμας Φρανκ
Κρίστιαν Έρικσεν: Ντεμπούτο κόντρα στην Νιούκαστλ σύμφωνα με τον προπονητή της Μπρέντφορντ Τόμας Φρανκ
Για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μπρέντφορντ και την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση είναι έτοιμος ο Κρίστιαν Έρικσεν, με τον Δανό να βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της ομάδας, Τόμας Φρανκ για τον αγώνα με τη Νιουκάστλ, όπως έκανε γνωστό με δηλώσεις του ο τεχνικός των «μελισσών».
Ο Δανός μεσοεπιθετικός της Μπρέντφορντ, με την πιθανή του εμφάνιση κόντρα στη Νιουκάστλ θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, σε επίσημο αγώνα, μετά την περιπέτεια που πέρασε με τη καρδιά του στο Euro του 2021.
Ο Τόμας Φρανκ για τον αυριανό αγώνα και την επανεμφάνιση του Έρικσεν στα γήπεδα είπε: «Ο Κρίστιαν θα είναι στην αποστολή και θα πατήσει τον αγωνιστικό χώρο αύριο κόντρα στη Νιούκαστλ. Είνα.ι μια μεγάλη μέρα για όλους εμάς, αλλά ειδικά για τον Κρίστιαν και την οικογένειά του»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Καλάμπρια: Σενάρια για Σασουόλο, Τορίνο και Κάλιαρι
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- Τάισον σε Λουτσέσκου: «Θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου, σε αγαπώ στρατηγέ»
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
