Premier League: «Συνελήφθη αστέρας του πρωταθλήματος για επίθεση και υβριστικά μηνύματα στη σύντροφό του»

Αποκαλυπτικό ήταν το δημοσίευμα της αγγλικής «Sun», το οποίο κάνει λόγο για ένα περιστατικό που συνέβη το 2019, όταν και ένας αστέρας του πρωταθλήματος συνελήφθη από τις αρχές, λόγω επίθεσης και υβριστικών μηνυμάτων στην σύντροφό του.

Το εν λόγω δημοσίευμα, είναι άξιο ν’ αναφερθεί πως δεν κάνει αναφορά ούτε στο όνομα του παίκτη, αλλά ούτε και στην ομάδα την οποία αγωνίζεται. Τονίζει δε πως ο ποδοσφαιριστής κατέβαλε πενταψήφιο ποσό στη πρώην κοπέλα του, με την προϋπόθεση το συμβάν να μην πάρει διαστάσεις.

Η «Sun» αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αυτό είναι αρκετά ανησυχητικό, ειδικά μετά τους ισχυρισμούς για τον Γκρίνγουντ. Σ’ αυτήν την περίπτωση ο ποδοσφαιριστής χρησιμοποίησε τα χρήματά του για να ζητήσει από τους δικηγόρους να το λύσουν και να το κρατήσουν μακριά από το φως της δημοσιότητας. Έφτασε σε συμφωνία και αυτό ουσιαστικά φίμωσε την εν λόγω κοπέλα και σταμάτησε τη δικαστική διαδικασία. Οι ισχυρισμοί της, ωστόσο, ήταν πολύ σοβαροί και περιελάμβαναν τουλάχιστον έναν ισχυρισμό για ενδοοικογενειακή επίθεση».

Υπενθυμίζεται πως το αγγλικό πρωτάθλημα έγινε γνωστό – πρόσφατα – ακόμα ένα περιστατικό κακοποιητικής συμπεριφοράς, μετά τις αποκαλύψεις σχετικά με τον Γκρίνγουντ, ο οποίος τον περασμένο μήνα συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό, επίθεση και απειλές για δολοφονία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΝΟΡΙΤΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 0-4: «Διπλό» στο ρελαντί πριν το Champions League 

PREMIER LEAGUE: Με αύρα Λάμπαρντ η Έβερτον ξέσπασε στη Λιντς – Σημαντικό «διπλό» για Μπράιτον

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News