Λάτσιο - Νάπολι 1-2: Ο Ρουίθ στο 90'+4 έστειλε τους «ναπολιτάνους» στην κορυφή

Λάτσιο – Νάπολι 1-2: Την ευκαιρία ν’ ανέβει στη κορυφή της Serie A άδραξε η Νάπολι, η οποία κέρδισε κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του αγώνα τη Λάτσιο, χάρις σε γκολ του Φαμπιάν Ρουίθ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης…

Την ευκαιρία ν’ ανέβει στη κορυφή της Serie A άδραξε η Νάπολι, η οποία κέρδισε κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του αγώνα τη Λάτσιο, χάρις σε γκολ του Φαμπιάν Ρουίθ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης… 

Νίκη – πρωτιά στο πρωτάθλημα της Ιταλίας πήρε η Νάπολι, εκτός έδρας, κόντρα στη Λάτσιο με σκορ 2-1. Οι «ναπολιτάνοι» εκμεταλλεύτηκαν στο μέγιστο τα… στραβοπατήματα της Ίντερ και της Μίλαν και με νίκη στη Ρώμη ανέβηκαν στην κορυφή με 57 βαθμούς και έναν παραπάνω αγώνα από την τρίτη Ίντερ, η οποία έχει 55 βαθμούς.

Μπορεί το πρώτο ημίχρονο στην «αιώνια» πόλη να μην είχε ν’ αναδείξει κάποιο αξιοσημείωτο στιγμιότυπο, το δεύτερο όμως τα περιείχε όλα. Τρία γκολ, μία ισοφάριση, βαθμολογικές αλλαγές και μία λύτρωση στο 90’+4, η οποία έφερε και την κορυφή για την ομάδα της Νάπολι.

Οι «ναπολιτάνοι» πήραν το προβάδισμα, δύο λεπτά μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας, με τον Ινσίνιε. Βέβαια, λίγο πριν ολοκληρωθούν τα 90 λεπτά αγώνα, οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Πέδρο για την ισοφάριση.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ήρθε η λύτρωση για την ομάδα του Σπαλέτι με σκόρερ τον Φαμπιάν Ρουίθ, ο οποίος διαμόρφωσε το 2-1 για τη Νάπολι, δίνοντας μία πολύ σημαντική νίκη και συνάμα την ευκαιρία να πατήσει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News