Serie A: Νίκη μετά από έξι ματς για Σαμπντόρια - Στο -1 από την Ίντερ η Νάπολι

Serie A: Νίκη μετά έξι ματς για Σαμπντόρια – Στο -1 από την Ίντερ η Νάπολι

Η Νάπολι κέρδισε με 2-0 στην έδρα της Βενέτσια και έφτασε στον ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Ίντερ, που ηττήθη χθες μέσα στην έδρα της στο ντέρμπι της πόλης από την Μίλαν. Η Σαμπντόρια επικράτησε με 4-0 της Σασουόλο και ξέφυγε στους πέντε βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού ενώ Μπόλονια και Έμπολι έμειναν στο 0-0 για την 24η αγωνιστική της Serie A.

Οι «Παρτενοπέι» επικράτησαν με 2-0 στην έδρα της Βενέτσια χάρη σε τέρματα που σημείωσε οι Βίκτορ Οσιμέν στο 59ο λεπτό και Πετάνια στο 90+10′. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες ελέω αποβολής του Εμπουέχι με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 90+5′. Αυτή ήταν η τέταρτη σερί νίκη για τους Ναπολιτάνους, που πλησιάσαν την πρωτοπόρο Ίντερ στον ένα βαθμό μετά την εντός έδρας ήττας της από την Μίλαν το Σάββατο (05/02) με 2-1. Βέβαια, οι «νεραντζούρι» έχουν ακόμη ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η Σαμπντόρια επικράτησε με 4-0 της Σασουόλο και επέστρεψε στις νίκες μετά από έξι παιχνίδια με εντυπωσιακό τρόπο. Οι Γενοβέζοι ξέφυγαν έτσι από την επικίνδυνη ζώνη έχοντας πλέον απόσταση πέντε βαθμών. Ο Καπούτο άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Τζιανπάολο στο 5ο λεπτό και μόλις δύο λεπτά μετά ο Σένσι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κόντι σκόραρε για το 3-0, τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του Σουπριάγκα (είχε μπει ως αναγκαστική αλλαγή στο 36′ ελέω τραυματισμού του Γκαμπιαντίνι). Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Αντόνιο Καντρέβα στο 90+1′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Βασικός αγωνίστηκε ο Γιώργος Κυριακόπουλος για την όλη την διάρκεια του αγώνα για την Σασουόλο.

Μπολόνια και Έμπολι έμειναν στο 0-0, με τους γηπεδούχους να βάζουν έτσι τέλος στο σερί των τριών ήττων που είχαν.

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News