Ανακοίνωση Απόλλωνα: «Κύριε Κλάτενμπεργκ, πηγαίνετε σπίτι σας»

Ανακοίνωση Απόλλωνα: Μία αιχμηρή ανακοίνωση έβγαλε ο Απόλλων Σμύρνης κατά του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία του Ευαγγέλου στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Μία αιχμηρή ανακοίνωση έβγαλε ο Απόλλων Σμύρνης κατά του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία του Ευαγγέλου στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» καλεί τον Άγγλο αρχιδιαιτητή να πάει σπίτι του όπως αναφέρει και κάνει λόγο για ανύπαρκτα πέναλτι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

«Κύριε Κλάτενμπεργκ, ακούμε και διαβάζουμε ότι από τους λεγόμενους Big-4 σας στηρίζει μόνο ο ένας.

Σήμερα κάνετε προσπάθεια να εξασφαλίσετε τη στήριξη και δεύτερου, ο οποίος τον τελευταίο καιρό φωνάζει για τις κακές διαιτησίες που έχει η ομάδα του.

Ο διαιτητής που στείλατε έδωσε αβίαστα δύο υποψίες, δύο ανύπαρκτα πέναλτι, απλά για να κατευνάσει τις φωνές του αντιπάλου μας.

Έτσι, πιστεύετε ότι θα εξασφαλίσετε τη στήριξη του Παναθηναϊκού και τη διασφάλιση της καρέκλας σας. Παράλληλα, τελειώσατε κάθε ελπίδα της ομάδας μας.

Κύριε Κλάτενμπεργκ, αυτά τα πέναλτι θα τα δίνατε εσείς στον Απόλλωνα αν γίνονταν αντίστοιχες φάσεις στην περιοχή του Παναθηναϊκού; Η απάντηση είναι όχι.

Κύριε Κλάτενμπεργκ, είστε ένας Άγγλος ασθενής που κάνετε πολύ άσχημα της δουλειά σας. Γι’ αυτό πηγαίνετε στο σπίτι σας».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News