Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 2-0: «Καλημέρισαν» με γκολ, «χαιρέτησαν» με νίκη οι Περιστεριώτες

Ο Ατρόμητος επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης για την 24η αγωνιστική της Super League

Σε ένα ματς με αρκετά νεύρα και δίχως πολλές φάσεις, ο Ατρόμητος επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Γκολ με το… καλημέρα είχε το ματς, όταν ο Μουνίθ έκανε ωραίο σουτ και ο Τσιφτσής δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα, με τον Ατρόμητο να κάνει το 1-0 από νωρίς.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν «κατέθεσε» τα όπλα, με τον Σόνι να πραγματοποιεί πολύ εκτέλεση φάουλ στο 15′, η οποία όμως κόπηκε από την αντίπαλη άμυνα. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Μπαράλες, αν και βρέθηκε σε καλή θέση, δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα για να απειλήσει μετά από ένα δυνατό «γέμισμα» στην περιοχή του Ατρόμητου.

Με δέκα παίκτες, «στενεύουν» τα περιθώρια…

Τα προβλήματα για τον Αστέρα ξεκίνησαν από νωρίς, αφού λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, οι Αρκάδες έμειναν με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Κρεσπί, ο οποίος είδε απευθείας κόκκινη κάρτα, για το «δολοφονικό» τάκλιν στον Μουνίθ. Ωστόσο, ο εκνευρισμός ήταν έντονος και στις τάξεις των γηπεδούχων, αφού ο Βασιλαντωνόπουλος, μόλις δέκα λεπτά μετά την είσοδό του (στη θέση του τραυματία Κιβρακίδη) είδε κίτρινη κάρτα για φάουλ με κλωτσιά.

To δεύτερο ημίχρονο βρήκε τους γηπεδούχους το ίδιο «φορμαρισμένους», με τον Κουλούρη να πραγματοποιεί καλή εκτέλεση φάουλ και τον Τσιφτσή να απομακρύνει με δυσκολία. Η «απάντηση» ήρθε άμεσα από τον Σόνι, ο οποίος απείλησε την εστία του Γιαννιώτη, με τον τελευταίο να διώχνει την μπάλα.

Αίμα, δάκρυα και… γκολ

Μέσα σε δέκα λεπτά, το γήπεδο του Πειρστερίου θύμισε πτέρυγα του… ΚΑΤ, αφού ο Μπαράλες τραυματίστηκε μετά από κλωτσιά του Παπαδόπουλου, ενώ και οι Βασιλαντωνόπουλος και Ιγκλεσιας βρέθηκαν στο έδαφος μετά από τραυματισμούς.

Αν και ο Αστέρας πίεζε πιο πολύ από την συμπλήρωση μίας ώρας και ύστερα, το γκολ ήρθε για τον Ατρόμητο, ο οποίος χάρη στο τέρμα του Έρλινγκμαρκ, μετά από ασίστ του Κλωναρίδη, πήρε προβάδισμα 2-0.

Μία ακόμη αμφισβητούμενη φάση ήρθε στο 78′, με τον Μπαράλες να ζητά πέναλτι για τον Παπαδόπουλο, ο οποίος τον κρατούσε από το χέρι, χωρίς ωστόσο να δοθεί κάποια παράβαση. Τα επόμενα λεπτά του παιχνιδιού δεν είχαν κάποια αξιόλογη στιγμή, με τον Ατρόμητο να «φεύγει» κερδισμένος.

 

Ατρόμητος (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (Βασιλαντωνόπουλος 34′), Μαυρομμάτης (Παπαδόπουλος 46′), Χατζηισαϊας, Καστεγιάνο, Σάλομον (Έρλινγκμαρκ 63′), Χαρίσης, Μουνίθ, Ροτάριου (Κλωναρίδης 63′), Κουλούρης, Άλιμπεκ (Ντένιτς 76′).

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Ατιένθα, Αντζουλάς (Ριέρα 87′), Τασουλής (Άλβαρες 63′), Κανελλόπουλος (Ιγκλέσιας 63′), Μουνάφο, Σίτο, Κρεσπί, Σόνι, Μπαράλες.

 
 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News