Kορωνοϊός-μέτρα: Με κόσμο τα Άρης - ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός - Αταλάντα, ΠΑΟΚ - Μίντιλαντ

Kορωνοϊός-μέτρα: Με κόσμο τα Άρης – ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός – Αταλάντα, ΠΑΟΚ – Μίντιλαντ. Η ανακοίνωση Θάνου Πλεύρη.

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων στη σημερινή τους (16/2) συνεδρίαση εισηγήθηκαν νέα χαλάρωση των μέτρων. Την εισήγηση έκανε δεκτή η κυβέρνηση.

Κατόπιν τούτου, αυξάνεται η πληρότητα στα γήπεδα στο 50%, επιτρέπονται οι όρθιοι στην διασκέδαση, επιτρέπονται ξανά οι σχολικές εκδρομές.

Τα νέα μέτρα θα τεθούν σε εφαρμογή από το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη

«Στη σημερινή συνεδρίασή της η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, κατόπιν αιτήματος της Κυβέρνησης, εισηγήθηκε την άρση της απαγόρευσης της όρθιας διασκέδασης, την έναρξη πραγματοποίησης των σχολικών εκδρομών, την αύξηση της πληρότητας στα γήπεδα στο 50% και την εφαρμογή της τηλεργασίας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα στο 20%. Σε αυριανή της συνεδρίαση η επιτροπή θα εξετάσει επιμέρους αιτήματα. Η εισήγηση της Επιτροπής γίνεται αποδεκτή από την Κυβέρνηση και οι λεπτομέρειες θα διευκρινιστούν στην υπό έκδοση ΚΥΑ.
Τα νέα μέτρα θα τεθούν σε εφαρμογή από το Σάββατο 19.02.22».

Με κόσμο τα Άρης – ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός – Αταλάντα, ΠΑΟΚ – Μίντιλαντ

Αυτό σημαίνει ότι το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον Άρη και στον ΠΑΟΚ που θα γίνει την Κυριακή (20/2) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα διεξαχθεί με την παρουσία 11.000 οπαδών.

Ομοίως, ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του 16.000 οπαδούς του στη ρεβάνς με την Αταλάντα την Πέμπτη (24/2) για τα πλέι οφ του Europa League.

Kαι στην Τούμπα στη αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Μίντιλαντ για το Conference League θα βρίσκονται περίπου 14.000 οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορά».

Aξίζει να σημειωθεί ότι με την απόφαση αυτή δίνεται η δυνατότητα στην ΕΟΚ να εκδώσει επιπλέον 500 εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου που θα γίνει στα «Δυο Αοράκια», καθώς ήδη είχε εξασφαλίσει την έκδοση 2.000 εισιτηρίων.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News