Παναιτωλικός - Βόλος 0-0: Βροχόπτωση στον ουρανό, «ξηρασία» στα γκολ

Με λευκή ισοπαλία 0-0 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Βόλο για την 25η αγωνιστική της Super League

Παναιτωλικός και Βόλος έμειναν στο 0-0 στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, σε ένα ματς που το πιο έντονο που είχε ήταν η… βροχόπτωση, αφού οι καλές φάσεις ήταν μετρημένες στα δάχτυλα.

Η δυνατή βροχή που έπεφτε στο Αγρίνιο δεν άφησε πολλά περιθώρια στις δύο ομάδες, οι οποίες τα πρώτα λεπτά του ματς δεν μπορούσαν να διαμορφώσουν κάποια αξιόλογη φάση. Η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό προέκυψε στο 17ο λεπτό, όταν ο Καρέλης δοκίμασε ένα σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα περνάει άουτ.

Ένα δοκάρι, ένα VAR check και κανένα γκολ   

Τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για κράτημα του Άλχο στον Καρέλη με το VAR ωστόσο να μην δείχνει κάτι. Το παιχνίδι ήταν στα όρια του «μετρίου» με την προσπάθεια του Ορόζ να απειλήσει τον Ανέστη στο 29′, να… βοηθά κάπως την κατάσταση.

Η μεγαλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ανήκει στον Βόλο. Στο 37′ ο Άλχο «σέρβιρε» μία πάσα ακριβείας στον Ορόζ, του οποίου το τελείωμα από το ύψος της μικρής περιοχής πέρασε άουτ. Η «απάντηση» από τον Παναιτωλικό ήταν άμεση, όταν στο 41ο λεπτό μετά από πάσα του Μαλή, ο Νταγκό επιχείρησε κεφαλιά, με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι.

Με τον καλύτερο τρόπο «έκλεισε» το ημίχρονο, για τους γηπεδούχους, με τον Καρέλη να «αγγίζει» το γκολ όταν η κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η… ισορροπία δεν έφερε και θέαμα

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με νεύρα στον πάγκο του Παναιτωλικού, ο οποίος ζητούσε πέναλτι πάνω στον Κορνέλιους, με τον ρέφερι για ακόμη μία φορά να μην δίνει κάτι. Ο Βόλος από την άλλη, δοκίμασε να απειλήσει την αντίπαλη εστία στο 56΄με τον Ρεγκατέν να σουτάρει από την αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής του Παναιτωλικού, στέλνοντας την μπάλα άουτ. 

Οι ομάδες ήταν πιο «ισορροπημένες» από το 60ο λεπτό και μετά, ωστόσο δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά. Ένα φάουλ του Βόλου στο 67′ έφερε κόσμο στα καρέ του Ανέστη, αλλά πέρασε ανεκμετάλλευτο. Λίγα λεπτά αργότερα, η ομάδα του Αγρινίου είχε μοναδική στιγμή να ανοίξει το σκορ, όταν ο Ντουάρτε εξαπέλυσε ένα σουτ-κεραυνό, το οποίο απέκτουσε δύσκολα ο Κλέιμαν. 
 

Έδωσαν ένα τέλος να «αρμόζει»

Ο Παναιτωλικός πίεζε έντονα χωρίς ωστόσο να φτάνει την αντίπαλη περιοχή. Στο 89ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι είχαν τεράστια ευκαιρία να σημειώσουν ένα γκολ, με τον Φαν Βέερτ να… σημαδεύει το δοκάρι. Την τελευταία… προσπάθεια έκανε ο Καρέλης στο 93ο λεπτό, με την μπάλα αν καταλήγει άουτ. Τέλος, ο Φερνάντες μετά τη λήξη του αγώνα δέχτηκε δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία.

 

 
 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Μαλής, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μάρτενσον, Φλόρες, Μεντόσα, Νταγκό, Μόρσεϊ και Καρέλης.

 
ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Ρομέρο, Γκουλέν, Πουρίτα, Άλεξ Σοάρες, Τσοκάνης, Ορόζ, Φερνάντες, Κορέα και Φαν Βέερτ

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News