Super League 2: Αναβλήθηκε το Λεβαδειακός - Καλλιθέα
Super League 2: Αναβλήθηκε το Λεβαδειακός – Καλλιθέα λόγω κορωνοϊού.
Την αναβολή του αγώνα του Λεβαδειακού με την Καλλιθέα ανακοίνωσε η Super League 2. Το ματς ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί σήμερα στις 15:00 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του Νότιου Ομίλου. Σύμφωνα με πληροφορίες στην ομάδα της Λειβαδιάς βρέθηκαν εννιά κρούσματα κορωνοϊού.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας της 23ης αγωνιστικής για το Πρωτάθλημα Betsson Super League 2, ανάμεσα στις ΠΑΕ Λεβαδειακός – ΠΑΕ Καλλιθέα που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 9.3.22, αναβάλλεται λόγω Covid 19.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΕΟΕ: Η Capital Maritime & Trading Corp. Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αναλαμβάνοντας την ανακαίνιση του Παναθηναϊκού Σταδίου
- ΠΑΕ Ολυμπιακός για Ειρήνη Μαρινάκη: «Η οικογένεια του Ολυμπιακού πενθεί για μια σπουδαία γυναίκα, μια μεγάλη Πειραιώτισσα»
- Χιμένεθ για Μεντιλίμπαρ: «Πάντα χαίρομαι να σε βλέπω και να σε αγκαλιάζω»
- SuperLeague: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Ευάγγελου Μαρινάκη»
- Γούοκαπ: «Δεν ήξερα ούτε πόσες ασίστ είχα κατά τη διάρκεια του αγώνα, ούτε ποιο είναι το ρεκόρ»
