Super League 2 Βόρειος Όμιλος: Δεν σώζεται η Καβάλα - Σοκ για Ολυμπιακό Βόλου στις καθυστερήσεις

Super League 2 Βόρειος Όμιλος: Δεν σώζεται η Καβάλα που ηττήθηκε από τη Νίκη Βόλου- Ανάσα για Πιερικό και Ολυμπιακό Βόλου που πήραν το τρίποντο.

Η Νίκη Βόλου επιβλήθηκε με 2-0 της Καβάλας που βλέπει το φάσμα του υποβιβασμού να πλησιάζει, ενώ σημαντικό τρίποντο πήρε ο Πιερικός. Σοκ για Ολυμπιακού Βόλου στις καθυστερήσεις.

Ο Απόλλων Λάρισας έμεινε στο 1-1 με τον Απόλλωνα Πόντου, ενώ με το ίδιο σκορ έληξε το ματς του Ηρακλή με τον Πανσερραϊκό.

Καβάλα – Νίκη Βόλου 0-2

Η Νίκη Βόλου επικράτησε με 1-0 της Καβάλας και ανέβηκε στην τέταρτη θέση του Βορείου Ομίλου με πέναλτι του Τσουκαλά στο 68′. Το 2-0 έκανε ο Πάνος με σουτ στο 68′. Πλέον η Καβάλα που μένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, βλέπει το φάσμα του υποβιβασμού να πλησιάζει.

Καβάλα (Νούρι): Κυρίτσης, Στίκας, Αρμάλας, Μπελεβώνης, Σπάσιτς, Ρέτσος (72′ Σαμπανίδης), Θωμαΐδης, Αμούρ (46′ Μουσίγια (75′ Οκάν), Αλίμι (46′ Μπάουμαν), Καϊούμπι, Σταμένκοβιτς.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Αθανασίου, Κάσσος, Γρομητσάρης, Αλιατίδης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Μέτσε (65′ Λούκας Γκαρσία), Μιράντα (80′ Πάνος), Βασιλείου, Κουσκουνάς (65′ Ροχάνο).

Πιερικός – Τρίκαλα 3-0

Ο Πιερικός πήρε μεγάλη νίκη με 3-0 επί των Τρικάλων και κέρδισε μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην μάχη για παραμονή. Το σκορ άνοιξε στο 26′ ο Παπαδόπουλος, ενώ το 2-0 έκανε με σουτ ο Κανούλας στο 52′. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κρανάτσιος με κεφαλιά στο 88′.

Πιερικός (Βαζάκας): Τζήμας, Χαρτσιάς, Παντελιάδης, Κουκόλης (46′ Τόσκας), Γιαλαμίδης, Χαντζάρας, Κριμιτζάς (71′ Καρανάτσιος), Β. Παπαδόπουλος, Ζαφειράκης (80′ Εμπουέλε), Ντίνας, Κανούλας (84′ Μπουόλι).

Τρίκαλα (Καλογιάννης):Ντιαλόσι, Περλιέσι, Γκοβίνας, Ελευθεριάδης (46′ Χειρίτραντας), Ιωαννίδης, Μπαξεβάνος, Μυλόπουλος (46′ Μανίσογλου), Νιάρος, Πέλκας, Ριζογιάννης, Σανδραβέλης (62′ Κλεμέντε).

Θεσπρωτός – Ολυμπιακός Βόλου 1-1

Ο Ολυμπιακός Βόλου αν και ήταν πολύ κοντά σε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο με το γκολ του Βερνάρδου στο 45′, τελικά ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις και έμεινε με τον βαθμό της ισοπαλίας. Το γκολ για τον Θεσπρωτό πέτυχε ο Πατσέκο στο 90+6′.

Απόλλων Πόντου – Απόλλων Λάρισας 1-1

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ματς ανάμεσα στον Απόλλωνα Πόντου και στον Απόλλωνα Λάρισας. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Σταματή στο 22′, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε τρία λεπτά μετά με σουτ του Έλλε.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Πάτι, Σουντουρά, Ρούνεϊ, Ενομό, Παπαϊωάννου (79′ Ιντζίδης), Καλογέρης, Κουακού, Αμαραντίδης, Ελλέ.

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Αστράς, Λίταινας, Νούσιος, Πετράκης, Βίγια, Τιμπουέ, Χατζής, Μπαλογιάννης, Γιαννίτσης, Κοζού, Σταματής.

Ηρακλής – Πανσερραϊκός 1-1

Ο Ηρακλής έμεινε στο 1-1 με τον Πανσερραϊκό αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με το σουτ του Πατράλη στο 38′. Η ομάδα από τις Σέρρες όμως κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης με τον Κανίς στο 68′ και έσωσε τον βαθμό.

Ηρακλής (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πήλιος, Α. Παπαστεριανός, Χρουσιέλ, Πανάγου, Πατράλης, Νταμιάν Σίλβα, Κάκκο, Τομάς, Τότσκα, Άλεξιτς.

Πανσερραϊκός (Διγκόζης): Κατσικάς, Ζέρης, Βάντερσον, Καρασαλίδης, Μέσσι, Μαρκιόνι, Κόντσι, Στίνα, Κεφαλάς, Ανάκογλου, Κανίς.

Βαθμολογία

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News