Super League2 Βόρειος Όμιλος: Στην «κορυφή» η ΑΕΛ, περιμένει το «δώρο» από τα Τρίκαλα

Αναλυτικά όσα έγιναν στα ματ του Βορείου Ομίλου της Super League 2 για την 22η αγωνιστική

Η Λάρισα ήταν η μεγάλη «νικήτρια» των ματς του Βορείου Ομίλου της 22η αγωνιστικής της Super League 2, καθώς επικράτησε 3-0 του Ηρακλή και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με την Βέροια, η οποία αγωνίζεται σε λίγη ώρα με τα Τρίκαλα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Αλμωπός πήρε σημαντική ισοπαλία ενάντια στην Ξάνθη ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας συνέχισε τις καλές εμφανίσεις.

Αναλυτικά όσα έγιναν στα ματς του Βορείου Ομίλου

ΑΕΛ-Ηρακλής 3-0

Η Λάρισα ήταν για ακόμη μία φορά καταιγιστική, πετυχαίνοντας μία εύκολη νίκη 3-0 κόντρα στον Ηρακλή.

Το σκορ άνοιξε ο Μαυριάς στο 15ο λεπτό με κεφαλιά, στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Γκουτσίδη μπήκαν με «τέρμα» τα γκάζια, διευρύνοντας το σκορ. Ο Όγκμποε με έυστοχη εκτέλεση πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ΑΕΛ ενώ στο 77΄είχε τρομερή ευκαιρία να πετύχει ακόμη ένα γκολ, με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Γιάκος στο 79′, με την νίκη αυτή να ανεβάζει την Λάρισα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τη Βέροια.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Κοτζαμανίδης, Θεοχάρης, Κολομπίνο, Ραμίρεζ, Θ. Παπαγεωργίου, Μπέρτος, Μαυριάς, Αμπούντ Ομάρ, Νικολιάς.

Ηρακλής (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Μπαλικτσής, Παπαδόπουλος, Μανωλάκης, Α. Παπαστεριανός, Πατράλης, Ναπολιτάνο, Γιουμπιτάνα, Τομάς, Κάκκο, Καρτσαμπάς.

 

Αλμωπός Αριδαίας-Ξάνθη 2-2

Ισοπαλία-έκπληξη είχε το ματς ανάμεσα στον Αλμωπό και την Ξάνθη, με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν τις καλές εμφανίσεις.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 23ο λεπτό με σουτ του Αλί Μπαμπά, με τον Αλμωπό να ισοφαρίζει στο 40΄με τον Ρουσσάκη. Μόλις πέντε λεπτά αργότερα, ο Τσέλιος έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, η οποία πήγε στα αποδυτήρια με σκορ 2-1.

Ωστόσο, ο Αλμωπός δεν είχε «πει» την τελευταία του λέξη και στο 67΄ ο Τριαβταφυλλάκης έκανε το 2-2, με την ισοπαλία να έχει ιδιαίτερη σημασία για τους γηπεδούχους.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Παϊτέρης, Παρασκευάς, Σουλιώτης, Σέχου, Ρουσσάκης, Ασλαμπάλογλου, Ζαχαρός, Κολλαράς, Πέττας, Μπακουτσής, Γιουκούδης.

Ξάνθη : Γιακουμής, Δόρης, Μπάτζιος, Τσέλιος, Αλί Μπάμπα, Γκόμεζ, Παπάζογλου, Δεληγιαννίδης, Γκινσάρι, Ουνγιαλίδης, Κρητικός.

 

Απόλλων Λάρισας-Πανσερραϊκός 1-0

Επιστροφή στις νίκες επεφύλασσε η 22η αγωνιστική και για τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Πανσερραϊκολυ εκτός έδρας.

Οι παίκτες του Γράφα έπαιζαν πιο επιθετικά και αναζητούσαν το γκολ απο νωρίς. Μετά από εκτέλεση φάουλ στο 34ο λεπτό, ο Βίγια νίκησε τον Κατσίκα και έκανε το 1-0, με το οποίο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Αστράς, Τιμπουέ, Καλούσης, Σταματής, Λίταινας, Καραμόκο, Βίγια, Χατζής, Γιαννίτσης, Λουκάς, Μπαλογιάννης.

Πανσερραϊκός (Διγκόζης): Κατσίκας, Καρασαλίδης, Κεφαλάς, Ζέρης, Πίντο, Μαρτσιόνι, Κρητικός, Κόντσι, Κανίς, Στίνα, Ντίαζ.

 

Καβάλα-Θεσπρωτός 1-1

Ακόμη μία καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Καβάλα, η οποία βρίσκεται στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Θεσπρωτός, είχε μπει καλύτερα στο ματς και μόλις στο 22ο λεπτό, ο Σαραντίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυρίτση.

Στο 76ο λεπτό, ο Σαμπανίδης είχε καλή ευκαιρία να βάλει την ομάδα του ξανά στο ματς, με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι. Ωστόσο, το γκολ δεν άργησε να έρθει με τον Σταμένκοβιτς να κάνει το 1-1 στο 88ο λεπτό.

Καβάλα (Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Πανουργιάς (46′ Γροσδάνης), Στίκας, Σπάσιτς, Έμπερτ, Θωμαΐδης, Αμούρ, Οκάν (46′ Αρμάλας), Καϊούμπι (46′ Σαμπανίδης), Σταμένκοβιτς.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Βασιλάκης, Στεργίου, Γκανσιέρ, Ντι Αλέσιο, Ζιώγας, Γεωργούσης, Κωνσταντίνου, Σαραντίδης, Ραμίρεζ, Βαλιέντε.

 

Ολυμπιακός Βόλου-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1

Η Αναγέννηση Καρδίτσας επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και πήρε μία σημαντική νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ομάδα του Αμανατίδη χρειάστηκε μόλις μισή ώρα για να πετύχει ένα τέρμα, με τον Μπραμπίγια να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με εντυπωσιακή ενέργεια. Οι γηπεδολυχοι δοκίμασαν να φέρουν το ματς στα ίσα, ωστόσο η αναμέτηση έληξε υπέρ της Αναγέννησης, η οποία αποτελεί την έκπληξη του ομίλου.

Ολυμπιακός Βόλου (Βούζας): Βούγιοβιτς, Γραικός, Σκοπελίτης, Φιλίποβιτς, Στάμου, Ντιαμπί, Μανγκά, Ξύδας, Κότος (46′ Κουντουριώτης), Γκαργκαλατζίδης, Βερνάρδος.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Γκόλιας, Κουτρομάνος, Σταμόπουλος, Λαρρέα, Δημούτσος, Λαγός, Πλέγας, Αθανασιάδης (46′ Γκίνη), Μπενγκόα, Μπραμπίγια.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News