AEK: Ο Κλάτενμπεργκ απάντησε στην επιστολή διαμαρτυρίας - «Ναι, ήταν πέναλτι του Ανσαριφάρντ»
AEK: Ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ απάντησε στην επιστολή διαμαρτυρίας – «Ναι, ήταν πέναλτι του Ανσαριφάρντ» στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Super League, KEΔ
O πρόεδρος της ΚΕΔ Μαρκ Κλάτενμπεργκ απάντησε στην επιστολή της ΠΑΕ ΑΕΚ με την οποία εξέφραζε τη διαμαρτυρία της για τη διαιτησία του Παπαδόπουλου στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα κι όχι μόνο.
Στην επιστολή η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έθετε συγκεκριμένα ερωτήματα στον Άγγλο αρχιδιαιτητή αναφορικά με την αντιμετώπιση που έχει από τη διαιτησία στη φετινή σεζόν.
Ο Κλάτεμπεργκ απάντησε μέσα σε 24 ώρες. Στην επιστολή που έστειλε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε απαντήσεις στα ερωτήματα. Ωστόσο το περιεχόμενο των επιστολών δεν έγινε γνωστό.
Διέρρευσε ωστόσο η τοποθέτηση του Κλάτενμπεργκ για τη φάση που ζήτησε πέναλτι η ΑΕΚ, στο μαρκάρισμα του Καραχάλιου στον Ανσαριφάρντ στο 42΄ αλλά τόσο ο διαιτητής Παπαδόπουλος, όσο και ο VAR Ρούπερτι την αγνόησαν.
Ο Κλάτενμπεργκ φέρεται να απάντησε πως διαφωνεί με την απόφαση των δυο διαιτητώ και ότι κατά τη γνώμη του στη συγκεκριμένη φάση θα έπρεπε να έχει υποδειχθεί πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΑΕΚ: Επίσημη διαμαρτυρία σε Κλάτενμπεργκ για την διαιτησία!
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Διαιτησία: Τι… δίνουν Βαρούχας, Κάκος, Σπάθας στον Ανσαριφάρντ στο ΑΕΚ – ΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αδιανόητο: Ο Ζαμπίδης επιστρέφει κόντρα στον Μεϊγουέδερ στο ΟΑΚΑ!
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν ξέρω γιατί με φωνάζουν στρατηγό» - Τι είπε για Λουίς, Κλέιτον, Μάρτινς και Ελ Καμπί
- Ολυμπιακός: Αγριεμένος ο Κλέιτον - «Ανυπομονώ να σκοράρω και να νιώσω την ατμόσφαιρα»
- Ολυμπιακός: Καταγγελία στην Ευρωλίγκα για την φραστική επίθεση στον Μπαρτζώκα
- Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για Τρίπολη!
