Aναγέννηση Καρδίτσας - Παναθηναϊκός: Η επάνοδος του Κουρμπέλη έπειτα από 425 ημέρες
Aναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Κουρμπέλης επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους έπειτα από 425 ημέρες στο ματς της Αναγέννησης με τον Παναθηναϊκό, με τον Σωκράτη Διούδη να του δίνει το περιβραχιόνιο.
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους έπειτα από 425 ημέρες στο ματς της Αναγέννησης με τον Παναθηναϊκό, με τον Σωκράτη Διούδη να του δίνει το περιβραχιόνιο.
Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού που είχε μείνει εκτός για 14 μήνες πέρασε στο ματς στη θέση του Ιωαννίδη στο 75′, με τον τερματοφύλακα των «πρασίνων» μάλιστα να του παραχωρεί το περιβραχιόνιο και να τον φιλά στο μέτωπο, ενώ τον συνεχάρη και ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τάσος Σιδηρόπουλος.
Μία πολύ σημαντική επιστροφή, για έναν ποδοσφαιριστή που έχει περάσει αρκετές δυσκολίες όλο αυτό το διάστημα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Είναι κρίμα να υπάρχει προβληματισμός τόσο νωρίς
- Κούβελος στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας: «Χαίρομαι που η ανακαίνιση του Σχινιά έφερε τα πρώτα αποτελέσματα»
- Απογοητευμένος ο Νίστρουπ: «Πρέπει να βελτιωθούμε και να πάμε στη Βουλγαρία για τη νίκη και την πρόκριση»
- Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Τι γύρευε ο Πότερ στο Καραϊσκάκη;
- Αρης: Πλήγμα με Κουαμέ
