Βαγγέλης Μαρινάκης στο BBC: «Έκλεψαν την άνοδο από τη Νότιγχαμ...»

O Bαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε την «απογοήτευσή του» για τη Λίγκα (EFL) και τους διαιτητές του αγώνα μετά την ήττα 1-0 της Νότιγχαμ από την Μπόρνμουθ σε εξ’ αναβολής αγώνα της Championship που έκρινε την απευθείας άνοδο στην Premier League.

O παρουσιαστής του BBC Radio Nottingham, Κόλιν Φρέι αποκάλυψε ότι «για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε την ιδιοκτησία το 2017, πήρα ένα τηλεφώνημα χθες το βράδυ από τον ιδιοκτήτη της Φόρεστ, Βαγγέλη Μαρινάκη».

Τόνισε ότι ο κ. Μαρινάκης δεν ήθελε να δώσει συνέντευξη, αλλά απλά να εκδηλώσει την απογοήτευσή του και ότι του είπε ότι δεν είναι ευχαριστημένος με τις αποφάσεις της )μοσπονδίας.

Στη Φόρεστ δεν δόθηκε πέναλτι στον χτεσινό αγώνα καθώς ο ελληνικής καταγωγής βοηθός, Κωνσταντίνος Χατζηδάκης υπέδειξε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ τον Σαμ Σάριτζ και χωρίς διαθέσιμο VAR, ο διαιτητής αποδέχθηκε την υπόδειξη, παρά τα τηλεοπτικά ριπλέι που έδειχναν ότι ο παίκτης ήταν σε κανονική θέση.

Ωστόσο τα παράπονα του Μαρινάκη δεν εστιάστηκαν μόνο προ τη διαιτησία στον αγώνα με την Μπόρνμουθ αλλά και προς τη Διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος.

«Θεωρεί ότι η Φόρεστ δεν υποστηρίχθηκε από την EFL όταν ο αγώνας εναντίον της Μπόρνμουθ είχε αρχικά αναβληθεί. Ο σκόρερ (του 1-0) Κίφερ Μουρ ήταν ένας από τους τραυματίες που είχε η Μπόρνμουθ εκείνη την εποχή» είπε ο Φρέι. 

Και συνέχισε:

«Ο κ. Μαρινάκης είπε ότι θέλει να εκφράσει την απογοήτευσή του και την επιθυμία να δει έναν δίκαιο διαιτητή και μια (δίκαιη) ομοσπονδία ώστε το παιχνίδι να κριθεί στο χορτάρι».

«Μου είπε ακόμη ότι έχουν γράψει επιστολές πολλές φορές, αλλά δεν συνέβη τίποτα. Λέει ότι είναι απογοητευμένος γιατί έχει βάλει εκατομμύρια λίρες στον σύλλογο. Κι ότι επιτέλους φέτος έχει τον κατάλληλο προπονητή και την ομάδα και αισθάνεται ότι του έχουν κλέψει την άνοδο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News