Copa Africa: Ο Μοχάμεντ Γκαμπάσκι αποκάλυψε τον διάλογο Μανέ - Σαλάχ πριν το πέναλτι

Μοχάμεντ Γκαμπάσκι: Ο τερματοφύλακας της Αιγύπτου που έπιασε το πέναλτι του Μανέ στην αρχή του τελικού του Copa Africa, αποκάλυψε τον διάλογο που είχε ο Σενεγαλέζος με το συμπαίκτη του Σαλάχ πριν την εκτέλεση.

Ο Μοχάμεντ Γκαμπάσκι αποκάλυψε τον διάλογο που είχαν ο Μανέ με τον Σαλάχ πριν την εκτέλεση του πέναλτι από τον Σενεγαλέζο.

Ο τερματοφύλακας της Αιγύπτου, που ήταν εκ των πρωταγωνιστών του τελικού του Copa Africa με τις επεμβάσεις του, μίλησε για «mind games» του Φαραώ προς τον συμπαίκτη του στην Λίβερπουλ.

Η Σενεγάλη ήταν η μεγάλη νικήτρια στα πέναλτι κατακτώντας το τρόπαιο, πριν όμως από αυτό, ο Μανέ είχε την ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του στο 7′, όμως αστόχησε.

Στη δεύτερή του προσπάθεια όμως, υπήρξε μία στιχομυθία του Σαλάχ με τον Μανέ, με τον Αιγύπτιο να προσπαθεί να επηρεάσει τον συμπαίκτη του στους «ρεντς»,  την οποία αποκάλυψε σε μέσο της χώρας του ο Γκαμπάσκι.

«Ο Σαλάχ μου είπε πως ο Μανέ θα σουτάρει στη δεξιά πλευρά. ”Έρχεται τώρα επειδή ξέρει τι λέω”. Τότε ο Μανέ μου είπε “θα σουτάρω στ’ αριστερά” και ο Σαλάχ απάντησε: “Θα το δούμε”».

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News