ΓΚΑΡΕΘ ΣΑΟΥΘΓΚΕΪΤ: Νέο ηγεμονικό συμβόλαιο με την εθνική Αγγλίας

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τριών λιονταριών» αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο έως το 2024, με αύξηση αποδοχών ύψους 2,5 εκ. ευρώ που με τα μπόνους θα πλησιάσει τα χρήματα που λάμβανε ο Φάμπιο Καπέλο στο παρελθόν.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είναι κοντά στην υπογραφή νέου συμβολαίου  με την Αγγλία, ωστε να κάθεται στον πάγκο των «τριών λιονταριών» μέχρι το Euro 2024, με αύξηση αποδοχών ύψους 2,5 εκ. ευρώ ετησίως. Ένα ποσό που θα μπορούσε να πλησιάσει τον μισθό των 7 εκ. ευρώ του Φάμπιο Καπέλο, όταν ο Ιταλός τεχνικός καθόταν στον πάγκο της Αγγλίας από το 2007 έως το 2012, σε περίπτωση που κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ. Σύμφωνα με την Telegraph, η βελτιωμένη συμφωνία του Σάουθγκεϊτ με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας, θα μπορούσε να αποφέρει στον 51χρονο προπονητή επιπλέον 6 εκ. ευρώ σε μπόνους, συμπεριλαμβανομένης μιας αύξησης μισθού 2,5 εκ. ευρώ εάν κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του επόμενου έτους. 

O άλλοτε άσος της Mίντλεσμπρο, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις τις τελευταίες εβδομάδες με τον τεχνικό διευθυντή της αγγλικής Ομοσπονδίας, Τζον ΜακΝτέρμοτ και αναμένονται ανακοινώσεις πολύ σύντομα, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News