Μάρκο Ματεράτσι: Όλη η καριέρα του σε ένα δωμάτιο, που θα ζήλευε κάθε ποδοσφαιρόφιλος

Μία ανάρτηση στα social media ήταν αρκετή ώστε ο Μάρκο Ματεράτσι να κάνει κάθε ποδοσφαιρόφιλο να ζηλέψει. Άπειρες φανέλες, ποδοσφαιρικά παπούτσια και μπάλες σε ένα δωμάτιο, με τον άλλοτε Πρωταθλητή Kόσμου με την εθνική Ιταλίας και πρωταθλητή Ευρώπης με την Ίντερ να μοιράζεται το σχετικό βίντεο με τους ακολούθους του, συνοδεύοντάς το με τη λεζάντα:

«Το τέλειο δωμάτιο δεν υπάρχει..? Θα ήθελα να βάλω μερικά βίντεο όπου θα σας πω λίγες άγνωστες ιστορίες που σχετίζονται με τα πιο ενδιαφέροντα αντικείμενα που βρέθηκαν σε αυτό το δωμάτιο..».

 
 
 
View this post on Instagram

 
 
 

A post shared by Marco Materazzi (@marcomaterazzi)

O Iταλός παλαίμαχος αμυντικός, ήταν πρωταγωνιστής στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006 στην Γερμανία, όταν η Σκουάντρα Ατζούρα επικράτησε της Γαλλίας με 5-3 στα πέναλτι. Στην κανονική διάρκεια οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 με γκολ του Ζινεντίν Ζιντάν με πέναλτι μόλις στο ‘7 και την ισοφάριση του Μάρκο Ματεράτσι στο ’19, για τους Ιταλούς. Οι δυο τους έγιναν πρωταγωνιστές και στη συνέχεια, όταν ο Γάλλος σούπερ σταρ απάντησε στις προκλήσεις του Ιταλού με την ιστορική… κουτουλιά, που είχε ως συνέπεια να αποβληθεί, στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του με τους «τρικολόρ».

Ο 48χρονος σήμερα πρώην κεντρικός αμυντικός, κατέκτησε ακόμα 5 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα Ιταλίας με τους «νερατζούρι» και 4 super cup. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News