Μεταγραφές Ευρώπη: Το σενάριο που θέλει τον Ρονάλντο συμπαίκτη με Μέσι, Εμπαπέ

Το sportday.gr καταγράφει τις σημερινές κινήσεις και τα κουτσομπολιά στο μεταγραφικό παζάρι για τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης.

Παρί σεν Ζερμέν: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μπορούσε να γίνει συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι και τον Κίλιαν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτό αναφέρει η Daily Mirror σύμφωνα με την οποία είναι μια πιθανή εξέλιξη. Η επιθυμία του Ρονάλντο να αγωνιστεί σε κορυφαίο επίπεδο και να παίξει στο Champions League είναι κάτι που η Παρί μπορεί να του προσφέρει. Η Τσέλσι, η Μπάγερν Μονάχου και πλέον η Μπαρτσελόνα είναι μεταξύ αυτών που τον θέλουν.

Μίλαν: Η Μίλαν είναι στις τελικές επαφές με την Τσέλσι για την απόκτηση του Χακίμ Ζίγιεχ, δανεικού για ένα χρόνο, με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2023 στα 27 εκατ. ευρώ. Ο Μαροκινός επιθετικός, που αποκτήθηκε από τον Αγιαξ πριν από δύο χρόνια, δεν είναι στα πλάνα του Τόμας Τούχελ. Στο μεταξύ, η Μίλαν δεν μπόρεσε να κρατήσει στο δυναμικό της τον Αλέσιο Ρομανιόλι, ο οποίος είναι ελεύθερος και πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία και τη Φούλαμ. Ο 27χρονος Ιταλός αμυντικός έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες, η διοίκηση της Μίλαν ήθελε να τον κρατήσει στο «Σαν Σίρο», αλλά η πρόταση της απορρίφθηκε από τον αρχηγό της ομάδας, ο οποίος ζήτησε αύξηση των αποδοχών για να παραμείνει στο Μιλάνο. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα του προσφέρει τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές κοντά στα επτά εκατ. ευρώ. Ο Ρομανιόλι αγωνιζόταν στη Μίλαν από το 2015, όταν και μετακόμισε από τη Ρόμα έναντι 25 εκατ. ευρώ.

Λέτσερ: Η διοίκηση της Λέστερ θα παρααχωρήσει στην Αρσεναλ τον Γιούρι Τίλεμανς και σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ κατέθεσε πρόταση 50 εκατ. ευρώ στην Μπριζ για να πάρει τα δικαιώματα του Τσαρλς Ντε Κετελάρε. Ο 21χρονος διεθνής μέσος είναι το νέο μεγάλο ταλέντο του βελγικού πρωταθλήματος και είναι το πρώτο όνομα στη μεταγραφική λίστα του Μπρένταν Ρότζερς για τη θέση του Τίλεμανς. Ο Ντε Κετελάρε αναμένεται την προσεχή εβδομάδα να ταξιδέψει στην Αγγλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ρεάλ Μαδρίτης: Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης έχει επικεντρωθεί στην παρούσα φάση με τις ανανεώσεις των αστεριών της, που την οδήγησαν στην κορυφή της Ευρώπης πριν από λίγες εβδομάδες και της χάρισαν το 14ο τρόπαιο του Champions League. Μετά τους Βινίσιους Τζούνιορ και Ροντρίγο, που επέκτειναν τις συνεργασίες τους με τη «βασίλισσα» έως το καλοκαίρι του 2028, οι «μερένχες» ήρθαν σε συμφωνία και με τον Μιλιτάο, «δένοντάς» τον κι αυτόν με νέο συμβόλαιο έως το ’28 και ταυτόχρονη αύξηση των αποδοχών του.
Οι δύο πλευρές έδωσαν ήδη τα χέρια και η ανανέωσή του θα ανακοινωθεί κι επίσημα μέσα στις επόμενες μέρες. Κι έπεται… συνέχεια, διότι όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, οι Μαδριλένοι είναι έτοιμοι να επεκτείνουν τη συνεργασία τους και με τους Μπενζεμά, Κουρτουά, Βαλβέρδε, διατηρώντας για χρόνια σταθερό κι αναλλοίωτο τον βασικό «κορμό» τους…

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News