Στοίχημα: Ανοιχτοί λογαριασμοί στο Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ

Στοίχημα: Ανοιχτοί λογαριασμοί στο Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ – Προβλέψεις και προγνωστικά για τον πρώτο προημιτελικό του Conference League

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου στο κουπόνι της Πέμπτης 7 Απριλίου και η μεγάλη μάχη του ΠΑΟΚ στην Μασσαλία 

Καλημέρα σε όλους και Καλή Πέμπτη με τον ΠΑΟΚ να ρίχνεται στη μάχη των προημιτελικών του Conference League, σε μια ιστορική ημέρα για τον Δικέφαλο του Βορρά, που ευχόμαστε, για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου, να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό ματς στην Μασσαλία και την επόμενη εβδομάδα να πάρει και την πολύτιμη πρόκριση.

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό έβαλε τέλος σε ένα σερί εννιά νικηφόρων αγώνων για την ομάδα του Λουτσέσκου. Η Μαρσέιγ είναι σε καλή κατάσταση, προερχόμενη από πέντε συνεχόμενες νίκες. Πιο έμπειροι οι γηπεδούχοι, αλλά ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κριθούν όλα στη ρεβάνς της Τούμπας. Επιλογή μας η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Στην ίδια διοργάνωση και στην Αγγλία η Λέστερ υποδέχεται την Αϊντχόφεν. Για τους γηπεδούχους η υπόθεση παραμονή στην Premier League έχει επιτευχθεί. Είναι πλήρως αδιάφοροι και μεγάλος στόχος της χρονιάς παραμένει η πορεία στη διοργάνωση. Δεκατρία ματς αήττητοι είναι οι Ολλανδοί, οι οποίοι ξεκίνησαν τη χρονιά από το Champions League, συμμετείχαν στους ομίλους του Europa League και ολοκληρώνουν τη σεζόν στο Conference League. Επικίνδυνο παιχνίδι και με το ανάλογο ρίσκο θα ποντάρουμε στην ισοπαλία.

22:00 Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ                 Χ ΗΜ. (2.30)

22:00 Λέστερ – Αϊντχόφεν           Χ (3.60)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News