Στοίχημα: Άσος από ημίχρονο η Χάλμσταντ

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το κουπόνι της Τρίτης 28 Ιουνίου 

Γεια και χαρά και Καλή Τρίτη σε όλους! Η ζέστη συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί, ο πρώτος καλοκαιρινός μήνας οδεύει προς το τέλος του και εμείς εδώ σας παραθέτουμε τις σημερινές μας στοιχηματικές προτάσεις.  

Αρχή με Σουηδική Superettan και την αναμέτρηση Γιόνσεπινγκ – Έργκριτε. Σε δεινή θέση οι δυο ομάδες καθώς βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι έχουν δυο νίκες στο ενεργητικό τους, σε αντίθεση με την Έργκριτε που δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης. Θα επιλέξουμε τον άσο. 

Στο άλλο σημερινό ματς η Χάμαρμπι υποδέχεται την Τρέλεμποργκ. Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκονται οι γηπεδούχοι και προέρχονται από οκτώ αήττητες αγωνιστικές, έχοντας επτά νίκες και μια ισοπαλία. Η Τρέλεμποργκ είναι στη μέση της βαθμολογίας και οι στόχοι, αν και αρχή, φαίνεται πως λιγοστεύουν. Εμπιστοσύνη στον άσο από ημίχρονο.   

Τέλος στο ντέρμπι ουραγών στην Β΄ Βραζιλίας όπου η Βίλα Νόβα φιλοξενεί την Πόντε Πρέτα θα ποντάρουμε στην ισοπαλία. Στη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκονται οι δυο αντίπαλοι και πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.  

20:00 ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ – ΕΡΓΚΡΙΤΕ 1 (2.37) 

20:00 ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ – ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ 1ΗΜ. / 1ΤΕΛ. (2.50) 

03:30 ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ – ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ Χ (3.10) 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News