Στοίχημα: Άσος η Γουέστ Χαμ, ισορροπία στο Λέστερ

Οι προβλέψεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Πέμπτης 28 Απριλίου 

Καλησπέρα και Καλή Πέμπτη του Πάσχα σε όλους! Μετά από τους αγώνες του Champions League, η αγωνιστική δράση συνεχίζεται σήμερα με τα ημιτελικά των Europa και Conference League.

Κάπως έτσι θα πορευτούμε και αρχίζουμε τις αναλύσεις μας από την αναμέτρηση Γουέστ Χαμ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης για το Europa League. Με εμφατικές εκτός έδρας νίκες και οι δυο αντίπαλοι πήραν την πρόκριση από τα προημιτελικά. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φύγουν νικηφόρα με 0-3 από την έδρα της Λιόν, ενώ οι Γερμανοί κατέκτησαν ιστορική νίκη στο «Καμπ Νου» απέναντι στην Μπαρτσελόνα με 2-3. Οι Άγγλοι έχουν ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας και ο άσος αξίζει το ποντάρισμα.

Στα ημιτελικά του Conference League και στο πιο σπουδαίο ματς της ημέρας η Λέστερ φιλοξενεί την Ρόμα. Αμφίρροπο παιχνίδι με την Ρόμα να έχει ένα ατού. Την «αλεπού» των πάγκων Ζοσέ Μουρίνιο. Από την άλλη, οι Άγγλοι ισχυροποιούνται στην έδρα τους και δεν θα παλέψουν μέχρι τέλους για το εισιτήριο στο μεγάλο τελικό. Οι άμυνες θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και θα πάμε με την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

22:00 Γουέστ Χαμ – Άιντραχτ Φρ. 1 (1.95)

22:00 Λέστερ – Ρόμα Χ ΗΜ. (2.10)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News