Στοίχημα: Άσος η Τότεναμ στο Λονδρέζικο ντέρμπι

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Πέμπτης 12 Μαίου 

Καλή Πέμπτη σε όλους! Το Σαββατοκύριακο πλησιάζει και το Σάββατο θα γιορτάσουμε και τα γενέθλια μας. Μην ρωτάμε τα πόσα κλείνουμε, απλώς άλλος ένας χρόνος θα μπει στην «καμπούρα» μας. Πάντως εμείς αισθανόμαστε νέοι …

Πάμε τώρα στα δικά μας και στο στοιχηματικό κομμάτι, ξεκινώντας από το σημαντικό ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα στην Τότεναμ και την Άρσεναλ για την Αγγλική Premier League. Οι δυο τους μάχονται για την κατάκτηση της τελευταίας θέσης που οδηγεί στο επόμενο Champions League. Οι «κανονιέρηδες» έχουν ένα πλεονέκτημα τεσσάρων βαθμών από την αντίπαλο τους, ενώ προέρχονται και από τέσσερις διαδοχικές νίκες. Η Τότεναμ παίζει το τελευταίο της χαρτί για να μειώσει τη διαφορά στον πόντο και να απομένουν δυο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Ο άσος αξίζει και θα τον εμπιστευτούμε.

Συνέχεια με Ισπανική La Liga και την αναμέτρηση Σοσιεδάδ – Κάντιθ. Κίνητρο υπάρχει και στις δυο πλευρές. Οι γηπεδούχοι θέλουν να διατηρηθούν στις Ευρωπαϊκές θέσεις, ενώ η Κάντιθ θέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Με νίκη οι Βάσκοι θα αγκαλιάσουν το φετινό τους στόχο και την έξοδο στην Ευρώπη και ο άσος από ημίχρονο θα είναι η επιλογή μας.

Στο ματς Βαγιεκάνο – Βιγιαρεάλ θα ποντάρουμε στην ισοπαλία. Οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που έχουν κίνητρο, καθώς θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά Ευρώπης, αλλά η Βαγιεκάνο είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία και διαθέτει ισχυρή έδρα.

20:00 Σοσιεδάδ – Κάντιθ 1 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ. (2.62)

21:00 Βαγιεκάνο – Βιγιαρεάλ  Χ (3.80)

21:45 Τότεναμ – Άρσεναλ 1 (2.05)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News