Στοίχημα: Αστεράτη νίκη για Άρσεναλ

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Δευτέρας 16 Μαίου

Καλή εβδομάδα σε όλους! Λιγοστά τα παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι, αλλά τα περισσότερα είναι σημαντικά και μας κινούν το ενδιαφέρον. Φυσικά δεν θα μέναμε άπραγοι, χωρίς να ρίξουμε τον οβολό μας. 
Αρχή με το Ιταλικό ντέρμπι της Serie A όπου η Γιουβέντους φιλοξενεί την Λάτσιο. Δυο αγωνιστικές απομένουν για το τέλος και η μόνη ομάδα που έχει κίνητρο είναι οι φιλοξενούμενοι. Κατέχουν αυτή τη στιγμή την 5η θέση, που οδηγεί στους ομίλους του Europa League, αλλά χωρίς να έχουν εξασφαλίσει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Γιούβε είναι αδιάφορη, ωστόσο στο τελευταίο ματς στην έδρα της δεν θέλει να ηττηθεί. Με το ανάλογο ρίσκο θα ποντάρουμε στην ισοπαλία. 
Στο άλλο Ιταλικό ματς της ημέρας η Σαμπντόρια υποδέχεται την Φιορεντίνα. Και οι δυο αντίπαλοι έχουν κίνητρο για διαφορετικούς λόγους. Οι Γενοβέζοι χρειάζονται τρεις βαθμούς για να σωθούν και μαθηματικά. Οι βιόλα είναι στην θέση που οδηγεί στο Conference League, αλλά με προοπτική για ένα καλύτερο πλασάρισμα, αλλά και να τα χάσουν όλα. Θα πάμε με την ισοπαλία στο ημίχρονο. 
Για το τέλος πάμε στην Αγγλική Premier League και το ματς Νιούκαστλ – Άρσεναλ. Οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι. Η νέα διοίκηση των Σαουδαράβων θα σπρώξει χρήμα την επόμενη σεζόν γιατί θέλουν την ομάδα να πρωταγωνιστεί. Φέτος η χρονιά έχει ουσιαστικά τελειώσει. Η Άρσεναλ γνώρισε την ήττα, μετά από τέσσερις διαδοχικές νίκες, από την Τότεναμ και πλέον κινδυνεύει να μείνει εκτός των θέσεων του Champions League. Θέλει δυο νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια και πρέπει να ξεκινήσει από σήμερα. Θα στηρίξουμε το διπλό. 
 
19:30 Σαμπντόρια – Φιορεντίνα Χ ΗΜ. (2.30)
22:00 Νιούκαστλ – Άρσεναλ 2 (1.85)
21:45 Γιουβέντους – Λάτσιο Χ (3.60)
 
 
 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News