Στοίχημα: Ατλέτικο Τουκουμάν-Ιντεπεντιέντε με γκολ και φαβορί η Γκουαρανί

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Πέμπτης (23/6).

Η Ατλέτικο Τουκουμάν και η Ιντεπεντιέντε αναμετριούνται για το Κύπελλο Αργεντινής σε ουδέτερο γήπεδο στο Χουχούι. Το ματς έχει ιδιαίτερη σημασία και για τις δύο ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στον θεσμό.

Η Ατλέτικο Τουκουμάν είναι αήττητη εδώ κι οκτώ σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας τρεις νίκες σε αυτά, ενώ τα υπόλοιπα είναι ισοπαλίες. Στο τελευταίο διάστημα βασίζεται περισσότερο στην άμυνά της απ’ ότι στην επίθεσή της, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά μπροστά.

Η Ιντεπεντιέντε σταδιακά δείχνει να βρίσκει ρυθμό. Προέρχεται από νίκη με 2-1 επί της Εστουδιάντες, το καλύτερο της παιχνίδι εδώ και καιρό, καθώς επικράτησε μιας ομάδας που είναι καλύτερη από εκείνη. Αυτό αν μη τι άλλο δίνει κουράγιο και δείχνει τον δρόμο για τη συνέχεια.

Οπότε η επιλογή μου για το Ατλέτικο Τουκουμάν-Ιντεπεντιέντε είναι το goal/goal που προσφέρεται στο 2,10.

Φαβορί η Γκουαρανί

Στην Παραγουάη, στο μεταξύ, η Γκουαρανί υποδέχεται τη Σπορτίβο Αμελιάνο. Η Γκουαρανί βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση καθώς μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα της χώρας. Από την άλλη, η ουραγός Σπορτίβο Αμελιάνο αντιμετωπίζει σημαντικά αμυντικά προβλήματα όπως αποδεικνύουν και τα δέκα γκολ που έχει δεχθεί στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, στα οποία, σημειωτέον, δεν έχει νικήσει. Η Γκουαρανί είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη νίκη.

00:00 Γκουαρανί-Σπορτίβο Αμελιάνο Primera Division Παραγουάης 1 (1,65)

02:05 Ατλέτικο Τουκουμάν-Ιντεπεντιέντε Copa Argentina G/G (2,05)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News