Στοίχημα: Αξίζει το ρίσκο στο Λίβερπουλ-Τότεναμ

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από τις αναμετρήσεις του Σαββάτου (7/5).

Το μεγάλο ματς της Premier League διεξάγεται στο «Άνφιλντ» απόψε (21:45) καθώς η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Τότεναμ. Οι «κόκκινοι» παλεύουν για την κατάκτηση του τίτλου και θέλουν πάση θυσία τη νίκη στο πιθανώς δυσκολότερο ματς που τους απομένει μέχρι το φινάλε. Από την άλλη, οι «σπερς» θέλουν το τρίποντο για να κάνουν ακόμη ένα βήμα προς την εξασφάλιση της συμμετοχής τους στους ομίλους του επόμενου Champions League.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Παρόλο που προέρχεται από ένα κοπιαστικό ματς – την ανατροπή με 3-2 επί της Βιγιαρεάλ και την πρόκριση στον τελικό του Champions League – το βάθος του πάγκου της δίνει στον προπονητή Γιούργκεν Κλοπ την ευχέρεια να παρατάξει μια άκρως ανταγωνιστική 11άδα χωρίς να μειώνεται η απόδοση.

Η Τότεναμ, επίσης, τα πάει καλά και βασίζεται πολύ στην επιθετικότητα που έχει δώσει σ’ αυτή την ομάδα ο προπονητής Αντόνιο Κόντε. Ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Άνφιλντ» θα ήταν και η επιβεβαίωση πως βαδίζει στο σωστό μονοπάτι.

Σε κάθε περίπτωση, περιμένω ανοιχτό ματς και με goal/goal και Over 2,5 να προσφέρεται κατά μέσο όρο στο 1,90 εκτιμώ πως είναι μια αξιόλογη επιλογή.

Άσος και Over 2,5 η Λάτσιο

Την ίδια ώρα για το πρωτάθλημα της Serie A, η Λάτσιο υποδέχεται τη Σαμπντόρια στο «Ολίμπικο» της Ρώμης. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι θέλει τη νίκη για να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Από τη μεριά της, η Σαμπντόρια θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να έχει το… κεφάλι της ήσυχο όσον αφορά στη «μάχη» για την παραμονή.

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων και το γεγονός πως η Λάτσιο παίζει εντός έδρας με ωθούν προς την επιλογή του άσου, αλλά εκτιμώ πως θα γίνει ανοικτό ματς με γκολ.

21:45 Λίβερπουλ-Τότεναμ Premier League G/G και Over 2,5 (1,90)

21:45 Λάτσιο-Σαμπντόρια Serie A 1 και Over 2,5 (2,10)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News