Στοίχημα: Διπλό η Βαλερένγκα, άσος η Μίντιλαντ

Τα προγνωστικά του Σπύρου Νάσιου για αγώνες από το Βέλγιο και την Σκανδιναβία

Οι δεύτερες επιλογές μας έρχονται και περνάμε αμέσως στις αναλύσεις μας, ξεκινώντας από την Νορβηγική Elitserien και την αναμέτρηση Τρόμσο – Βαλερένγκα. Πέντε βαθμούς έχουν συγκεντρώσει οι γηπεδούχοι και με μόλις μια νίκη στο ενεργητικό τους. Βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού. Η Βαλερένγκα μετράει τρεις νίκες και δυο ήττες και είναι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν και το διπλό θα είναι η επιλογή μας.

Στα Βελγικά Play off τίτλου η Άντερλεχτ υποδέχεται την Αντβέρπ και θα ποντάρουμε στον άσο από το πρώτο ημίχρονο. Οι δυο τους κοντραρίστηκαν την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Αντβέρπ, με την Άντερλεχτ να περνάει νικηφόρα με το εμφατικό 0-4. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν την τρίτη θέση και την έξοδο στα προκριματικά του Europa League.

Τέλος, στα Play off τίτλου στην Δανία θα στηρίξουμε τον άσο από ημίχρονο της Μίντιλαντ κόντρα στην Μπρόντμπι. Οι γηπεδούχοι κυνηγούν τον τίτλο και πλέον βρίσκονται στον πόντο από την πρωτοπόρο Κοπεγχάγη. Η Μπρόντμπι δεν είναι αμελητέα ομάδα, αλλά λόγω έλλειψης κινήτρου θα πάμε με τον άσο από το πρώτο ημίχρονο.

20:00 Τρόμσο – Βαλερένγκα 2 (3.00)

21:30 Άντερλεχτ – Αντβέρπ 1 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ. (2.40)

21:30 Μίντιλαντ – Μπρόντμπι  1 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ. (2.40)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News